Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni olyankor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni olyankor, ha nem vagyok populáris, facebookon 100 képpel bíró, partyarc pasi és szinte mindig emiatt vérzek el a lányoknál?

Figyelt kérdés
Társkeresőzöm és legtöbbször kérik, hogy vegyem fel őket facebookon is, mert ott lehet írni gördülékenyebben, mint a társkeresőkön. Aztán látják, hogy csak 1-2 gyenge minőségű kép van kint (pedig előtte mondják, hogy tök mindegy milyen, nem az számít)alattuk 2-3 like, akkor már alig irkálnak vissza, minden szót fogóval kell kihúzni belőlük. Pedig mindez 25 feletti lányoknál van, az alatt nem keresek párt. Nem értem. Ma ez valami mérvadó dolog, hogy ha nem vagy hűde nagy társasági ember, akkor -7 ponttal indulsz a 10 es lépcsőn? Vagy hogy van ez? Most ne az írjon, aki ilyennel még nem találkozott, meg ne az, akinek nincs facebookja hasonló, hanem olyan, aki ezt a gondot valósnak véli vagy szerinte nem ez lehetett a gond! Köszi.
2013. dec. 26. 21:18
1 2
 11/16 Szergej55 ***** válasza:
Akkor kurrrva rossz helyen keresgélsz.
2013. dec. 26. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálkozhatnál azzal, hogy felraksz néhány normális, jó minőségű képet. Nem tudom a többi nő hogy van vele, de számomra a vacak minőségű fotó igénytelenséget sugall. Mármint mégis csak ezt mutatod magadról a külvilágnak.
2013. dec. 26. 22:08
 13/16 anonim válasza:

ismeretségi körrel könnyebb csajozni, és amúgy 3 like vmi irtó kevés, én nekem van kb.30 úgy, hogy:

-webcamos

-szar kép

-én se vagyok túl szép

-de basszus van harminc haverom akivel tényleg jóban vagyok

és amúgy ha járnál bulizni nem kéne társkereső oldalakon szenvedni, szal nem a facevel van gond, hanem veled. egy antiszociális ember ne várjon semmi jót, ha csak a gépe előtt gubbaszt

15/f (lehet, hogy nincs túl nagy élettapasztalatom, de attól még lehet igazam)

2013. dec. 26. 23:37
 14/16 Carole válasza:

az ilyen emberek, akiknél e miatt "égsz be" azok meg sem érdemlik, hogy beszélj velük. keress olyan embert, akinek nem a fb a lényeg. én ugyan ezt tapasztalom csak a fiúknál...

17/L

2013. dec. 27. 17:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Aki már nem a világ közepe, nagyon kevés barátja van, nem jár el minden héten bulizni stb, hanem inkább otthon olvas, egymagában elmélkedik, kertészkedik stb, az már nem is ember és antiszocnak bélyegzik meg. A lányok meg ezt nem bírják.
2013. dec. 27. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és velem is ugyanez van. Ugynanis a fényképeket, nem csak akkor szokás likeolni, ha tényleg tetszik, hanem pl. barátnők egymás képeit alapból belikeolják, akár jó, akár nem.

Ha kevés likeod van, az azt jelenti (burkoltan), hogy népszerűtlen vagy. Ergo: nem szeretnek sokan.

Na persze a normálisak arra is gondolnak, hogy az ember nem Facebookon éli az életét.. De én parás vagyok, így az előbbi magyarázatot beszélem be magamnak..

Szerintem ez lehet az ok.

2013. dec. 27. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!