Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni olyankor, ha nem vagyok populáris, facebookon 100 képpel bíró, partyarc pasi és szinte mindig emiatt vérzek el a lányoknál?
ismeretségi körrel könnyebb csajozni, és amúgy 3 like vmi irtó kevés, én nekem van kb.30 úgy, hogy:
-webcamos
-szar kép
-én se vagyok túl szép
-de basszus van harminc haverom akivel tényleg jóban vagyok
és amúgy ha járnál bulizni nem kéne társkereső oldalakon szenvedni, szal nem a facevel van gond, hanem veled. egy antiszociális ember ne várjon semmi jót, ha csak a gépe előtt gubbaszt
15/f (lehet, hogy nincs túl nagy élettapasztalatom, de attól még lehet igazam)
az ilyen emberek, akiknél e miatt "égsz be" azok meg sem érdemlik, hogy beszélj velük. keress olyan embert, akinek nem a fb a lényeg. én ugyan ezt tapasztalom csak a fiúknál...
17/L
Én lány vagyok, és velem is ugyanez van. Ugynanis a fényképeket, nem csak akkor szokás likeolni, ha tényleg tetszik, hanem pl. barátnők egymás képeit alapból belikeolják, akár jó, akár nem.
Ha kevés likeod van, az azt jelenti (burkoltan), hogy népszerűtlen vagy. Ergo: nem szeretnek sokan.
Na persze a normálisak arra is gondolnak, hogy az ember nem Facebookon éli az életét.. De én parás vagyok, így az előbbi magyarázatot beszélem be magamnak..
Szerintem ez lehet az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!