Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem, de hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem, de hogyan mondjam el, hogy ne tunjon annyira brutalisnak?

Figyelt kérdés
17 L vagyok , eldontottem megmondom neki, hogy tetszik nekem de ez azert durva lenne hogy teteszesz nekem. Tudom elotte beszlegessunk errol a temarol es ugy de valahogy maskeppnen. Most szeretnem elmondani neki msnen.
2009. nov. 26. 22:34
1 2
 11/12 anonim válasza:

Neked az mért baj ha nem ír ékezetet???

Törődj mással.Ha nem tetszik ahogyan ír, akkor hagyd békén!

2010. jún. 10. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs Hogy beleszólók de a kedves kérdezőnek igaza van, mivel külföldön van ezért nem hívhatja fel mert, az rengetek pénz lenne, és attól függ hol tartózkodik mert akkor nem csak annak vesz le pénzt aki hívja hanem annak is aki felveszi!!!! okoskák
2011. márc. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!