Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejön, ha egy pasinak hosszú szempillái vannak? Nem teszi lányossá az arcot? Nekem ilyen és utálom!
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 22:20
11/21 anonim válasza:
Szerintem is aranyos a hosszú szempilla.:)
12/21 anonim válasza:
egyik exemnek hatalmas fekete szempillái voltak hozzá két szép nagy boci szem. :) imádtam őket, szerintem irtó szexi tud lenni ;D legalábbis nekem nagyon bejön és szerintem vagyunk még így vele páran ugyh nyugi! :)
amugy meg a csaj úgysem a szempilláidba fog bele szeretni hanem Te beléd ;)
13/21 anonim válasza:
szerintem gyönyörű az ilyen, ne utáljad :)
hmm belenéznél vele a szemembe :)
15/21 anonim válasza:
Az én kedvesemnek is hihetetlen hosszú pillái vannak a gyönyörű szép nagy szemeihez. Imádom!!! Mondjuk ő nem szereti, merthogy söpri a szemüveget....
16/21 anonim válasza:
Barátomnak is nagyon nagy és imádom!*.*:)
17/21 anonim válasza:
az én barátomnak is totál hosszú,megkockáztatom hogy hosszabb mint az enyém,pedig az enyém se kutya.
mindig poénkodni szoktam neki ,hogy engedje már kifesteni:D
amúgy sztem szép :) nekem bejön^^
18/21 anonim válasza:
én már megfigyeltem sok pasinak sokkal szebb és sűrűbb pillái vannak mint a nőknek :) imádom a szép pasiszemeket :D
19/21 anonim válasza:
egy fiút ismerek csak,akinek hosszú szempillái vannak,és nagyon szép!egyébként abszulút nem nőies az arca,nagy barna szemei vannak,és hosszú,sötét szempillái.szerintem nagyon szép.
20/21 anonim válasza:
Szerintem is aranyos :D bár nálunk a bátyámnak hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!