Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondta hogy én írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta hogy én írjak rá, miért nem ír rám ő?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel alakul a dolog, azt írta MSN messengeren hogy írjak rá sűrűbben, ha beszélni akar velem akkor miért nem ír rám ő?Mi lehet az oka?
2009. nov. 26. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
a lányok már csak ilyenek (persze vannak kivételek), szeretik, ha a fiúk koslatnak utánuk;) ezzel növelik az egójuk:P
2009. nov. 26. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is "elvárom", hogy rám írjon a barátom. Nem tudom...:)

Persze sokszor én is írok Neki, attól függ, hogy jön ki.

Nem biztos, hogy úgy értette, hogy mindig csak TE írj rá.

Még csak alakul, szóval ilyenkor még lehetsz aktívabb, aztán majd később ő is biztosan írni fog neked.

2009. nov. 26. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:

én szinte sose írok rá senkire se...

és még igy is általában 2-3 emberrel beszélek...

de lehet azért nem ő ír rád mert: nehéz neki kikeresnie a neved; mindig sokat és sokan beszélnek vele, és nincs rá idő; vagy csak még nem ragaszkodik hozzád, h mindig rádírjon. remélem tudtam segíteni... vagy kérdezd meg a csajtól miért nem akar rádírni.

15/L

2009. nov. 26. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok túl sűrűn ráírni mert nem szeretném hogy tolakodásnak vegye, ő nagyon ritkán ír rám így én is ritkán rá, de akkor sokáig és jól elbeszélgetünk.
2009. nov. 26. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell nagyon sűrűn ráírnod, de ha érdekel téged a lány, akkor nyugodtan tedd meg 1-2 naponta egyszer... Én is lány vagyok, voltam én is tini, pár éve még szugeráltam az éppen kiszemelt pasi nevét msnen, hátha végre hajlandó rámírni...:D Mert én aztán nem teszem.:) Max. egy bizonyos idő eltelte után.
2009. nov. 26. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: miért nem írsz rá? Áhh nem értem a nőket:D Rá írok én szívesen bármennyiszer de csak ha biztos vagyok benne hogy nem zavarom ezzel.
2009. nov. 26. 23:23
 7/8 anonim válasza:
Miért nem beszélgettek személyesen? Hívd el valahova vagy valami... Annyira rossz hogy már az számít úgymond "udvarlásnak" hogy ráírok-e msnen vagy sem, és ha nem ír vissza akkor már azt kell gondolni hogy nem is érdeklem. Ne haragudj,lehet hogy én vagyok maradi, de nálam ez nem fekszik. Biztos ő is jobban örülne ha személyesen beszélgetnétek. Msnen mindenki olyannak mutatja magát amilyennek akarja de élőben nem lehet elrejteni a dolgokat:)
2009. nov. 27. 21:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már személyesen, túl messze lakik (300km)
2009. nov. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!