Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad hagyni hogy egy kapcsolat átalakuljon "szabadidőpartner" barátságba?
2 és fél hónapig voltam együtt egy sráccal. komolynak indult, én legalábbis azt hittem, de neki mintha ez épp a kedvétől függött volna. olykor a bnője voltam, néha meg szerintem csak elütötte velem az idejét.
2 hete beteg lettem és nagyon sokáig (ezért?) nem tudtunk találkozni .. a 2 és fél hónap alatt amugy jó h ha hetente v kéthetente 1x láttam, mindig volt vmi más dolga v ide ment v oda... mindenkire volt ideje csak rám nem :D
msnen elég flegma volt, élőbe viszont mindig rettentő aranyos volt. aztán kiderült h csókolózott egy másik lánnyal, ráadásul jóformán a barátaim előtt.
nagyon rosszul esett, de akkor egy kicsit meg is könnyebbültem, mert hatalmas terhet vehettem volna le azzal a vállamról ha szakítunk. el is határoztam magam, de teljesen sokkolt a reakciója. nagyon meg volt döbbenve, úgy éreztem h nem akar elvesíteni. megbeszéltünk mindent, és megígérte h változtatni fog. arra gondoltam h talán ez kellett hozzá h észbe kapjon h kellek neki ugyh arra jutottam h megérdemel még egy esélyt ez a dolog. ennek kb 3 és fél-4 hete. az első héten még msnen beszéltünk talán 2x de egészen tegnapig azóta nem kerestük egymást. innentől kezdve én úgy könyveltem el h szakítottunk.
aztán ugye tegnap este rámírt, hihetetlen kedves volt msnen is amin nagyon meglepődtem. folyamatosan írt, ha csak fél percig nem válaszoltam már rezgő figyelmeztetést küldött :O:O
ma is beszéltem vele, megint aranyos volt.
jövőhéten elv találkozunk akkor lenne a szakítás. de lehet h inkább megmondom neki találkozzunk 1-2 hetente, ahogy épp kijön v ráérünk .. tudom h neki is csak ennyi kell és perpillanat nekem is azt hiszem. kicsit össze kell magamat szednem, egy pasit most csak nyűgnek élnék meg...
mit gondoltok jó ötlet ez? volt már cki hasonló helyzetben? mi lett a vége?
előre is köszi!
azt még kifelejtettem, hogy ez egyikünk részéről sem lenne megint kapcsolat/járás.
a 2 és fél hónap alatt nem volt szex, még csak petting sem, mert sose volt alkalmunk rá.
viszont ha ebbe belemegyek most (nem hiszem am h ellenemre lenne) szex biztos nem, de petting lenne.
mit gondoltok jó ötlet ez?
köszi minden válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!