Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szégyellnivaló ez a test? Nincs sok önbizalmam emiatt.19/f
Megköszönném, ha valamiféle kritikával illetnétek. Pozitív vagy negatív mindegy, de fontos lenne tudnom, hogy tetszik-e vagy sem a női nemnek (általánosságban). Nem igazán merek elsősorban a testem miatt a lányokk felé... :S Köszi
18:35-ös vagyok…
sajnos nekem sincs elég önbizalmam, kéne, de nincs. Félek kapcsolatot teremteni a férfiakkal. Félek a férfiaktól, de sajnos ennek is megvan az oka.
Kérlek sose bánts egy nőt se, sose kényszeríts semmire egy lányt… sajnos tudom milyen. :( Tapasztalatból beszélek…
Sok sikert! Menni fog! Bízz magadban!
17/L
Bakker:D
Szerintem eggy átlag has de az enyémet jobbha nemlátjátok:D
Max ha dobokockázni akartok teljes mellbedobásból:D
17/F
Ismét 18:35-ös vagyok…
Jajj… számomra olyan nehéz ilyenkor mit írni.
Tudod… mikor ilyen sorokat olvasok, mindig összeszorul a szívem. Ilyenkor annyira fáj, hogy félek, hogy már nem nagyon merek bízni a férfiakban… és mindez egy rosszul elsült baráti, beszélgetős estének köszönhető…
Mindig azzal próbálom nyugtatni magam, hogy lehetne rosszabb is… de ez már annyira mindegy…
Olvasva ezeket a sorokat, küzdök a könnyeimmel, mert rám aztán igaz az állítás, hogy a nő érzékeny… csak ülök itt és nyelem a könnyeim, kavarog bennem annyi eltitkolt emlék, miről sosem beszéltem. S kavarog bennem annyi egyéb emlék, amiről soha nem is fogok beszélni…
S már magam sem tudom miért írom mindezt egy teljesen nyílt oldalra, talán mert még ma is felkavar… talán igen, talán nem…
Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak, akik így tekintenek a nőkre, ezt igazán jó volt olvasni.
Köszönöm!
És kérlek ne haragudj, hogy egy ilyen személyes hozzászólást tettem, s nem is a kérdésedre válaszolok...
17/L
Szia! :)
Tudod, igazán jó olvasni, hogy vannak még ilyen lányok. Nem tudhatom, hogy mi történt veled, de sok kitartást és szeretetet kívánok neked. Örülök, hogy leírtad. Így névtelenül is. S bár biztos sokan 'hülyének' néznek emiatt mindkettönket, de engem ez legkevésbé sem érdekel. Biztos lehetsz benne, hogy így is gondolom, ahogy írtam. Lehet ez is az oka annak, hogy nem sikerül párt találnom, nem tudom.
Köszönöm neked, amiket írtál. Aranyos vagy és tudd, hogy így arc nélkül, szavakban is sokat jelent nekem. - A kérdező :)
Ha gondolod, írj privát e-mailt, ha szeretnéd, szívesen veszem. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!