Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy nő akibe én iszonyúan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő akibe én iszonyúan belezúgtam DE NEM MEREM MEGSZÓLÍTANI. Mit tegyek? További lent

Figyelt kérdés
Szóval ez a nő a szembe lévő házban lakik minden reggel úgy jön ki a házból mint egy szuper modell hosszú szőke haja van és mindig figyelem mikor jön ki.Akkor én is indulok egyszerűen lefagyok mikor meglátom csak én hozzá képes eltörpülök tetőtől talpig menő divattervezők ruháit viseli menő sportautója van és ez a ház ahol laki egyszerűen elképesztő.Én ehez képes egy Ford-al járok közepes a fizetésem és az én házam nem egy full extra.Nem néznem rám úgy a nők ahogy rá a férfiak mint egy istennőt úgy csodálják .Engem az emberek le se tojnak.De én ebbe a nőbe szinte szerelmes lettem és nem az értékei miatt hanem magáért a nőért.De SZINTE KÖSZÖNI SE MEREK NEKI.Hogy hívjam el randira? Ha sikerül mégis hova vigyek egy ilyen nőt ahol még nem járhatott.Normálisan válaszoljanak köszönöm!27/F
2009. nov. 26. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%

Tyűű akkor nagyon baba lehet.

Először is szerintem ne sokat várj hosszú távon az ilyen nőtől.Ezek a fajta nők a komoly kapcsolatokra egy hozzájuk hasonló vagy magasabb anyagi körülmények között lévő férfit keresnek.

Viszont szerintem egy kis "ráhatással" simán ágyba viheted te is.

2009. nov. 26. 15:43
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem az a fajta nő akivel csak úgy le lehetne feküdni 5 éve lakok ott azóta 2 palija volt.De olyanok hogy álmomba se fogok úgy kinézni.Egyébként körülbelül így néz ki [link]

[link]

2009. nov. 26. 16:01
 3/18 A kérdező kommentje:
És tényleg olyan mintha egy top modell sétálna ki a kapun.
2009. nov. 26. 16:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha hozzá se mersz szólni, akkor veszett ügy.
2009. nov. 26. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy leharapná a fejed,ő is csak egy érzékeny ember a szíve mélyén.Biztosan örülne neki,ha ráköszönnél!Végül is,mit veszíthetsz vele,ha odamész hozzá,kedvesen rámosolyogsz,köszönsz,és valamilyen ürüggyel megszólítod?Abszolút semmit.Legyen több önbizalmad!

Azért arra szeretnélek figyelmeztetni,hogy ha be is próbálkozol Nála,és összejön egy randi,ne lovald bele magad,mert tudod ő biztosan nem az a ,,lány vagyok a szomszédból" típus,hanem elvár bizonyos dolgokat,amit egy átlagos,és kevésbé szép nő nem várna el a férfitól,és az is lehet,hogy Téged nem szeretne és becsülne meg úgy,mint egy átlagos,kedves aranyos lány,akit jól ismersz.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem lehet jólelkű,és szeretni való,de az ennyire szép és jómódú csajokkal azért vigyázz!

2009. nov. 26. 17:13
 6/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogyha magasabb értékűnek tekinted a nőt, mint magadat, akkor ő sem fog tisztelni. Fel kell fognod, hogy azért mert így született, ilyen kinézettel még nem feltétlenül értékesebb ember mint egy csúnya lány.

Amíg istennőként tekintesz rá. Addig ő sem fogja látni benned a kihívást.

Ő csak egy szép csaj, odamész. És ha jófej akkor megismerkedsz vele.

2009. nov. 26. 17:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek Reggel ha megszólítom és kérek tőle egy találkát mit fog mondani?Nagyon izgulok
2009. nov. 26. 18:22
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát kell 1 próbát tenni Heidi Klum-nál:)

Ha nem vagy túl randa és jó dumád van akkor lehet sikered.

Amúgy te körülbelül hogy nézel ki.

2009. nov. 26. 18:54
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

Hát én kábé így nézek ki.

2009. nov. 26. 19:11
 10/18 anonim ***** válasza:
most őszintén? van bármi vesztenivalód? szerintem semmi. szóval simán odamehetsz hozzá, max azt mondja h bocs, hagyjuk. v eldumáltok, és nem lesz több legrosszabb esetben ezek. egyébként az ilyen csajok között is vannak olyanok, akik nem csak a saját köreikben keresnek pasit, hanem teljesen hétköznapian viselkednek.
2009. nov. 26. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!