Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adhatnam neki kemenyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnam neki kemenyen vissza amit velem tett?

Figyelt kérdés

mar reg tortent ugy 2008 januarjaban vagy decemberjeben nem tudom. szoval volt egy srac akit nagyon szerettem. jartunk is de o csak kihasznalt majd eleg lehangoloan szakitott velem.tobb napig szomorkodtam miatta. en meg mindig szerettem es itt volt a junius nyari szunet buli strand. megbeszeltuk, hogy elmegyunk a strandra es furdunk egy jot. ugy is volt. a leheto legtobbet buszosztatott es en persze mindig vettem jegyet es igy fogyott a penzem, majd a strandra be logtunk (abba is bele mentem annyira szerettem) ott hujultunk meg minden es hazafele en szaltam le leghamarabb a buszrol hisz ott laktam mondta hogy meg beszelunk es azzal eloszonntem. beszelgettunk az interneten orakat es ott mind kerdezoskodott hogy hogyha ujra jarnank lefekudnek vele meg ilyenek. mondom hogy de nem jarunk es egyre jobban probaltam a temara terni (hogy jarjunk) majd nnem lett belole semmi. aztan elmentunkk a baratnoimmel a stradra es talalkoztunk a sraccal. ott majd kezdett ramaszni elottem a baratnoimre es ezzel kiverte a bisztositekot nallam. azota utalom es most vissza szeretnem adni neki azt a kkint amit en eltem at. tudom gyerekesen hangzik dde azota eltelt 1 ev es bennem meg mindig orjasi duh van.

valahogy enis ugy ki szeretnek ba*ni vele ahogy o velem. hogyan tegyem? segitsetek:)

2009. nov. 25. 23:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sztem meg te vagy a hulye, hogy annak ellenére ahogy a legelső alkalommal szakitott utánna rohangáltál utánna mimtn a pincsi kutya..
2009. nov. 27. 22:36
 22/23 A kérdező kommentje:
utolsonak: egyetertek veled mostmar tudom. ugy viselkedtem mind egy 10 eves
2009. nov. 29. 20:23
 23/23 A kérdező kommentje:
...
2010. jan. 3. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!