Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a szerelem?

Figyelt kérdés
Az már az mikor csak rá gondolsz, vele álmodsz és meghalsz h nincs elleted és már számolod vissza a napokat, hogy mikor lesz végre megint melledet...
2009. nov. 25. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
A szerelem a szenvedés leglassabb formája , vagyis szär és ez úgyis van .
2009. nov. 25. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

"Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem."

Kb ez igaz arra akit szerelemmel szeretsz.

3/7 anonim ***** válasza:
amikor akarva - akaratlanul róla beszélsz és gyorsabban ver a szíved ha a közeledben van és akkor is ha csak rágondolsz :$
 4/7 anonim ***** válasza:
legszebb álmod amiből egyszer fel kell ébredned
2009. nov. 25. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor magadat látod benne, mikor ránézel.

Amikor nőnek érzed magad a férfi mellett, és forditva.

Amikor kiegészititek egymást, és szavak nélkül is tudjátok mire vágyik a másik.

2009. nov. 25. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor ha együtt alszunk, ha ő felkel én is egyből és fordítva.

Ha akármilyen problémám van, görcsöld a hasam az idegességtől, és enni se tudnék, csak felhívom és teljesen megnyugtat a hangja, ha egy mosolyával, egy szavával a legőszintébb szívből jövő boldogságot érzem mellette.

Amikor reggel ő az első gondolatom, és este is vele alszok el:)

2009. nov. 25. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal. Én is pont így érzek egy lány iránt. Nincs egy olyan perc, hogy ne gondoljak rá. Állandóan sírok miatta. Most élem át életem legszomorúbb és legmagányosabb részét. Most sincs itt mellettem. Pedig szükségem van rá. Tudom, hogy Ő az egyetlen lány aki mellett megnyugodhatnék. Annyira kikészültem miatta, hogy elsírtam magam az előző hozzászólásokon. Most is sírok. 16F
2009. nov. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!