Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Randiznátok, vagy járnátok személyiségzavaros lánnyal? Nem zavarna?
A leírásod alapján a járás nem lenne kölcsönös.
Talán, de csak ha közben szakemberhez járna.
Igen, randiznék
És büszke lennék ha a lány felém megnyílna, és később egy erős kapcsolatot tudnék vele kialakítani
Csak ehhez nagyon erősnek kell lennie neki, amiben én segítek
Nekem -nem tudom, hogy furcsa-e- de ilyen lányok a gyengéim:)
F/20
Nem.
Sajnálnám őt, de nem tudnék vele együtt élni. Segítenék neki - ha hagyja - hogy szakorvoshoz jusson.
Hát nekem nincs személyiség zavaro,de nem vagyok társasági ember ,nem szeretem az embereket főleg nem a sokat,frusztrál,de nem félek ilyesmiktol...viszont azért haverjaim vannak,meg 1-2 barátom,de sok dolgot senkinek nem mondok el...de ettől független találkozom velük meg voltak kapcsolataim,ez nem hiszem h betegség lenne vagy baj...szal ilyen problémákat simán kiküszöbolnék.
Viszont minden dolgot ugy intézek,hogy amikor nincs kedvem az adott e,berrel/emberekkel lenni akkor elmehessek.
Rokonlélek :D
Persze mint minden tulajdonság, ez is az adott helyzetben, mértéktől, megjelenéstől függően értelmezhető igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!