Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, most úgy őszintén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, most úgy őszintén, mire vártok?!

Figyelt kérdés

Miért nem kezdeményeztek?! Mire vártok? Hogy majd a nő odamegy hozzátok?! Hogy majd ő veszi kézbe a dolgokat?

Miért tesztek ilyen "félig-meddig mondok valamit" megjegyzéseket? Tudjátok, ha ő is kedvel titeket, akkor nem tudja eldönteni, hogy most mi van...folyton ezen jár az esze, várja az újabb jeleket, ti viszont azt akarjátok, hogy most ő jöjjön, mert rajta a sor. Álljatok már a sarkatokra ha kedvelitek, tetszik nektek!!

2013. dec. 17. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Na csak,hogy egy pillanatra megálljon a gyászmenet.Az a bajod,hogy tetszik valaki,aki gondolom nem kezdeményez és(a fogyatékos gondolkodásoddal),arra a következtetésre jutottál,hogy egy fiú sem kezdeményez.

Ha nem kezdeményez valaki,annak több oka lehet.

1:kib@$zott ocsmány vagy

2:a srác gyáva

3:ribi vagy és ő azokat nem szereti

4:nem vagy ribi,pedig ő azt szereti

5:nem tetszel neki,mert buta vagy

6:ku"*ára ráunt,hogy lepattintják rendszeresen

7:unja,hogy egyik nő se tudja mit akar

8:meleg

9:nem adsz egyértelmű jeleket

10:túl passzív vagy és elvárod,hogy fusson utánad,miközben a párkapcsolatok alapja a csapatjáték.

2013. dec. 17. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a lány sem hal bele egy kis bátorításba. Csak annyi, hogy utalásokat tesz, arra, hogy szimpi neki a srác. Szerintem ha ezt egy fiú megkapja jobban mer majd kezdeményezni. De amíg nem tudja milyen esélyekkel veszi be a várat, addig érthető ha inkább mérlegel és térképez előtte.
2013. dec. 17. 16:02
 13/23 A kérdező kommentje:

Nos, a kérdés a következő helyzetből jött:

Pár hete jutott el hozzám a hír, hogy valaki már egy ideje randira akar hívni, de nem mer. Gondoltam hülyeség. És tegnap oda is jött tényleg. Hihetetlen, mert fél éve nagyon oda voltam érte, de beletörődtem, hogy nem is vesz észre. Pedig akkor már én is érdekeltem...és ez így kicsit ledöbbentett.

2013. dec. 17. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
66%

Pontosan, én arra várok hogy a nő kezdeményezzen nálam. miért? Mert a nők annó rinyáltak az egyenjogúságuk miatt, meg is kapták amit szerettek volna, ezután persze csak akkor van egyenjogúság és abban ami megy a szájuk ízéhez.

Nos ez nem így működik. Mindent vagy semmit van.

2013. dec. 17. 16:13
 15/23 anonim ***** válasza:

Szevasz csaj.

Ugyanez vissza.

En adok egyertelmu jeleket amugy, csak ti vagytok nyamnyilak uhhogy egyetek meg amit foztetek.

(telorol irtam22f)

2013. dec. 17. 16:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Minek kezdeményeznénk, ha elküldesz az anyánkba?!! Majd adsz szépen érdeklődési jelzéseket, és azután esetleg kezdeményezünk, de azt hadd döntsük már el mi, ha megengeded, hogy kihez mikor hogy menjünk oda?!
2013. dec. 17. 17:02
 17/23 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem szeretnék senkit megbántani! :S

Amúgy azért nem merek én nyitni, mert akkor az olyan lenne, mintha elkeseredetten keresnék valakit, és nagyon nagyon pasit akarnék és nem bírnám kivárni...

2013. dec. 17. 17:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Lehet mosolyogni, és szemezni is.

Nem várhatod el, hogy a fejedbe lássanak.

2013. dec. 17. 17:15
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

Ennyi gyáva kukac egy rakáson...

Jó át háritani a felelősséget mi?

Sajnálom a nőket...

Úgy néz ki hogy csak én vagyok tökös itt is.

2013. dec. 17. 17:22
 20/23 anonim ***** válasza:

19.

tudod mit.Kapd be!

2013. dec. 17. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!