Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehetséges az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges az ilyen vagy csak a filmekben van?

Figyelt kérdés

Ezelőtt 3 hete megismertem egy srácot a neten, nem társkeresés, távol áll tőlem. Azóta minden nap beszélgetünk, volt már olyan, hogy 12 órát is egyhúzamban, nagyon kedves, aranyos, jól elvagyunk. Nagyon távol lakunk egymástól, de már most mondta, hogy nyáron feltétlenül meglátogat. Nem hiszem, hogyha valaki csak hülyitene valakit, ennyi időt és energiát fektetne bele. Néha mégis úgy érzem még korai biznom benne. Veletek történt már ilyen? Nem tudom, hogy létezik-e ilyen vagy túl szép, hogy minden igaz legyen?

Én 20 vagyok, ő meg 26! Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. nov. 25. 00:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én Lengyelországig megyek a nyáron háztűznézőbe, ilyen nem csak a filmekben van, mióta akárkinek lehet internete.
2009. nov. 27. 06:02
 22/23 anonim ***** válasza:
mennyi szabadidőd van
2009. nov. 27. 15:30
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, kedves utolsó, igy a válasz is rossz! Itélkezni könnyen lehet, úgye? Biztos te ebben vagy a legjobb, igy ezt mutatod fel.
2009. nov. 27. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!