Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehetséges az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges az ilyen vagy csak a filmekben van?

Figyelt kérdés

Ezelőtt 3 hete megismertem egy srácot a neten, nem társkeresés, távol áll tőlem. Azóta minden nap beszélgetünk, volt már olyan, hogy 12 órát is egyhúzamban, nagyon kedves, aranyos, jól elvagyunk. Nagyon távol lakunk egymástól, de már most mondta, hogy nyáron feltétlenül meglátogat. Nem hiszem, hogyha valaki csak hülyitene valakit, ennyi időt és energiát fektetne bele. Néha mégis úgy érzem még korai biznom benne. Veletek történt már ilyen? Nem tudom, hogy létezik-e ilyen vagy túl szép, hogy minden igaz legyen?

Én 20 vagyok, ő meg 26! Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. nov. 25. 00:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

az internet egy hatalmas társkereső....

ha keresgélsz a neten rátalálhatsz olyan párokra akik neten jöttek össze 5000 km-es távolságból...

szóval ha ugy vesszük hogy egy magyarországi távolság pics@füst ahhoz képest

bizts hogy vannak nehézségei egy távkapcsolatnak nehéz otthagyni a szeretteket....

van egy filmes idézet:"akit a farka vezet az az istenét is képes lecserélni"

2009. nov. 25. 09:55
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak eggyel vigyázz... én tavaly voltam kilencedikes, volt osztálytársaimmal beszélgettem a neten, és rajtuk keresztül ismerkedtem meg egy lánnyal, aki nekik az egyik új osztálytársuk... tehát tiszta lap, ez sem társkereső, baráton keresztül megismerkedtünk, igaz nem ennyit de sokat beszélgettünk mi is neten, végül rá 2-3 hónapra találkoztunk... háát azt hiszem nem kell részleteznem :/ élőben egész máshogy viselkedtünk, nem is az a gond hogy csúnya volt, hanem hogy ott is úgy viszonyultunk egymáshoz mint amikor neten beszélgettünk (nem csak chateltünk skype-on beszélgettünk). szóval a vége egy nagy csalódás lett... nagyon kedveltem azt a lányt akit megsimertem de élőben egy egész más ember volt...
2009. nov. 26. 22:02
 13/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem akarlak megbántani, de azért ez másként jön le valakinek aki 15-16 éves, és másként nekünk, mert azért az ember sokat változik 4-5 év alatt, főleg ha már 26 mint a srác, mint az én esetemben.

Nagyon bensőséges kapcsolat füzz minket össze, ha valamelyikünk késik msn-ről a megbeszélt időponttól, akkor sms-t küldünk, aggodunk.

Mi nyárig biztosan nem találkozunk, mert nem lehet addig, kb 350 km van közöttünk és egy határ. Tényleg nem tudom mi lesz ebből, de ezt már megebszéltük, hogyha nem is kapcsolat akkoris egy életreszoló barátság.

Tehát minket nem fenyeget az, hogy esetleg annyira csúnya a másik, cseréltünk képeket természetesen és ez is rendben van.

Én mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát, nagyon sokat segitenek.

2009. nov. 26. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólásról eszembe jutott: "A netes szerelem: nem látni és megszeretni, meglátni és elszelelni". :DD

Bocsi, de az esetek nagy többségében ez annyira így van :D

2009. nov. 26. 22:20
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

létezik...persze:)

nekem is van egy fiú,akivel rengeteget beszéltem ugyanígy napi jó pár órákat,mindenről...amiről eddig még barátnőimnek se,...nemhogy fiúnak...már egy hét után olyan volt mintha világéletemben ismertem volna...de aztán végül úgy döntöttünk inkább barátok maradunk.,mert h fontosabb egy barátság mint egy kapcsolat(ha esetleg tönkremegy:S) közbe lett barátnője is...először nehéz volt el fogadnom de most már minden oké....

szval lényeg létezik,örülj h találtál egy ilyen embert:)

2009. nov. 26. 22:31
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon köszönöm a válaszod!

Nekem is nagyon fura lenne ha neki barátnője lenne, akkor minden megváltozna. De végülis fontos ő nekem annyira, hogy örüljek annak, hogy ő boldog.

2009. nov. 26. 22:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetséges, hogy nagyon jól fog elsülni a dolog, ahogyan az is, hogy rosszul. Nekem is sikerült már "összefutnom" neten olyan fiúval, aki maga volt a mennyország, pedig messze lakott tőlem. Ha nem rontom el, biztos vagyok benne, hogy máig együtt lennénk.

Viszont volt egy fiú, aki neten megismerve nagyon okos, értelmes, művelt volt... Ugyanígy voltak 12 órás beszélgetéseink, mindent megosztottunk egymással. Nekünk 3 év után sikerült találkozni, de addig 3 évig többet törődött velem neten, mint bárkivel a környezetében. A találkozás is fantasztikus volt. Miután hazament, kicsit összekuszálódtak a dolgok, és kiderült, hogy szinte az egész életével kapcsolatban hazudott nekem. A családjáról, a barátnőjéről, a vele történt dolgokról... Minden amit elmesélt nekem, hazugság volt, még olyan apró történetek is, hogy mit csinált, miközben ment a buszmegálló felé...

Miután kiderült, hogy hazudott, ő sértődött meg, és még azt is letagadta, hogy kaptam tőle kézzel írt levelet - pedig a kézírása nyilvánvaló. Olyanokat mondott, hogy ő elviszi írásszakértőhöz, és bebizonyítja, hogy nem ő írta, nem tőle kaptam... Rájöttem, kifogtam egy skizofrén kényszeres hazudozó pszichopatát.:)

Persze ezzel nem megrémíteni akarlak.:D Csak azt érzékeltetni, hogy én már megtapasztaltam az internetes ismerkedés pozitív és negatív oldalát is.:) De neked sok sikert, hogy csak pozitív élményeid legyenek!

21/L

2009. nov. 26. 22:50
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókivánságaid!

Sajnálom, hogy neked nem jött össze. Igazad van, elsülhet jól és rossul is. Én is sokat gondolkodom azon, hogy mivan ha hazudik, de akármennyit gondolkodom, nem lenne értelme, hiszen olyan dolgokat mond, hogy nem lenne értelme, hogy hazudja.

Gondolom annak idején te is azt hitted arról a srácról.

2009. nov. 26. 22:55
 19/23 anonim válasza:
igen is letezik!!!en is igy voltam egy csajjal chaten ismerkedtunk meg,fel ev utan elmentem hoza 2000 km ert es minden ugy tortent ahogy elkepzeltem.nagyon boldogok voltunk.2 evig jartunk kb minden honapban taliztunk 1 xer
2009. nov. 27. 00:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a neten ismertem meg életem párját. Egy online játékban.:D Eleinte csak mindig együtt játszottunk, később msn, ventri stb... Amikor csak lehet együtt voltunk/vagyunk, sokáig(1év) nem ismertük be, hogy ez már jóval több mint szimpla barátság. Közben egyikünknek sem volt senkije, bár időnk sem volt rá, sőt igényünk sem...a másik körül forgott minden gondolatunk. Ő a lelki társam, találkoztunk, együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, bár 200km van köztünk. Közös jövőt tervezünk, de még pár évig távkapcsolat marad, de ez csekély ár azért, hogy együtt lehetünk.:)23L
2009. nov. 27. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!