Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy "lány" aki az osztálytársam. Tetszik nekem és szerintem fordítva is igaz. De?!
Megbeszéltük hogy átmegyek hozzá. Ott nutellával bekenjük az arcunkat és elfogyasztjuk a másikról. Nem tudom hogy hogyan kezdeményezzek és hogy hogyan legyek sikeres. Mit tegyek?? :D
Tudnátok segíteni?
Persze, az arcotokat... :D
De tényleg ne pazaroljátok a jó kis Nutellát. Azt majd megeszitek nyalakodás előtt vagy után.
Miért van a lány idézőjelben?
Egyébként meg tök egyértelmű, bekened az arcát és lenyalod, vagy ha nem mered a száját is bekenni, mert gondolom az a rész is érdekel :D , akkor mondd meg neki kenje be magának így ha nem akarja hogy megnyald a száját, akkor nem keni be te pedig nem nyalod le.
mi az, hogy "lány" ? :D pasi csak lánynak van öltözve? vagy nőnemű de fiús alkat vagy természet?
ezt h érted te "fiú"? :D
am a pofi nyalakodás elég félreérthetetlen kezdeményezés..
Őszintén valld be neki, hogy szereted, majd egy magabiztos csókkal ezt támaszd is alá, mert a lányok nem szeretik a „töketlen fiúkat”
Töketlen: egy randi végén mikor a srác hazakísér, és elköszönéskor ilyet kérdez: Figyel, ne haragudj, de megcsókolhatlak?. Az ilyenre egy lány általában rávágja az ajtót, hogy most komolyan ilyen félős vagy, én meg arra vártam végig, hogy mikor csókolsz meg. (Egyik ismerősöm története, aminek a végkimenetelét még néha megkuncogom ha eszembe jut).
Az én partnerem határozottan állt hozzám, és tette a dolgát. Ilyenkor érzi a nő, hogy a férfi nem kényes, határozott személyiség, ami biztonságérzetet is nyújthat egy lány számára. 18/L (2,7 éves kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!