Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj néz, az mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj néz, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem mosolyog, csak néz engem, folyamatosan. Tetszek neki vagy valami más lehet a háttérben?
2009. nov. 24. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Menj oda és szólítsd le majd kérdezd meg tőle. Ki tudja mit jelent? Így talán megtudhatod ha meg nem csinálsz semmit akkor úgy sem tudod meg. Ha meg elküld akkor legyinteni kell a dologra. Legyen bátorságod mert hátrányod nem származik belőle. Ha elküld akkor elküld és akkor sem történt semmi megy tovább az élet ha meg nem az csak jó.
2009. nov. 24. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Ez elég bonyolult. Ha csak néz az azért is lehet, hogy megnézze, te nézed-e és te miért nézed. Ez nem vicc!

Vagy tetszel neki, az is lehet, de akkor minimum egy mosoly jó lenne, ha lenne. Én már bámultam pasit csak azért is, mert nagyon csúnya volt és nem tudtam levenni róla a szemem.

2009. nov. 24. 13:05
 3/18 anonim ***** válasza:
lehet tetszel neki, és azért nem mosolyog mert zavarban van..
2009. nov. 24. 13:23
 4/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy úgy tűnt a kérdésből, hogy tetszik a lány, de ez nem így van.

Csak azért kérdeztem, mert elég zavarbaejtő.:S

2009. nov. 24. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, elpirul, zavarba jön, bármilyen mondattal lépsz oda hozzá.
2009. nov. 24. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Honnan néz és mikor? lehet csak rólad akar puskázni. vagy láncfűrészes gyilkos és azt tervezi hol vágja el a nyakad. xD
2009. nov. 24. 13:31
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy puskázni akarna, mert nem egy osztályba járunk.

Egyébként mindenhol: folyosón, büfében, utcán...

A láncfűrészestől megijedtem:D

2009. nov. 24. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:

utsó ez jó volt

lehet méreget, h mekkora koporsót rendeljen neked, miután elintézett:)

nálunk lányoknál ez nem így megy, nem csak azért nézünk egy pasit mert beléjük vunk esve, na jó ez is közre játszhat, de lehet h csak elbambult rajtad, és észre se vette h néz vki, énis szoktam nyitott szemmel aludni

2009. nov. 24. 13:40
 9/18 anonim ***** válasza:

de ha utcán is les, akkor akar vmit, de bizti h nem járni

nem akarok pánikot kelteni, de ha egy láncfűrésszel jelenik meg rohanj

2009. nov. 24. 13:44
 10/18 anonim ***** válasza:
vagy lehet női szatírral van dolgod, óvakodj h nehogy a kihalt sikátorba tévedj azt elkapja a szerszámodat :D
2009. nov. 24. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!