Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem? (többi lent)
szia mondom a szitut
szerelmes lettem valakibe (és nem csak simán tetszik), ezt neki is elmindtam, de nem fogada túl jól. Próbálkozok feltűnni neki ami még sikerült is és nagyon jóban vagyunk (ad a kajájából meg ilyenek), de órán mögötte levelezünk arról, h azt álmodtam h vele mentem szobára, ő pedig ezt tudtomon kívül elolvasta, a reakció pedig az volt h a ... anyám :// ő érzékeny az ilyen témákban. Otthon el kezdtem vagdosni magam, de azt mondta h nem haragszik és nehogy már miatta bántdam magam (még a helye látszik, de már abbahagytam). Az incidens előtt írtam neki facen, hogy majd valamit akarok kérdezni tőle karácsonykor (h lehetne e szó próbarandiról), és hogy megkérdezzem vagy mi legyen? Ha igent mond akkor minden vágyam teljesül, de ha nem akk már harmadszorra esek pofára nála :cc
Istenem... Megmondani, hogy szereted. A világ legnagyobb hülyesége, sajnos manapság csak dobálóznak evvel a szóval. Ha alapból randira hívod akkor szépen történtek volna a dolgok maguktól, nem kéne itt szenvedni.
Ezt hagyd már a fenébe, nincs értelme.
Hát ezt már tényleg elrontottad eléggé. De nehogy emiatt most felvagdosd a karodat..! :D
És nézd a jó oldalát: legközelebb már tudni fogod, hogy mit ne csinálj, és hogy hogyan ne közeledj a csajok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!