Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lánynak hogy illik bemutatkozni? A kézfogás nem túl "fiús"?
Nem túl fiús.
Most vagyok 21, és eleinte idegenkedtem ettől az egész kézfogós dologtól, most viszont teljesen természetessé vált. És tudom, hogy a lánynak kell kezet nyújtania, de valahogy mégis mindig a fiúk nyújtják először :D Valahogy ők gyorsabbak nálam :D
Amúgy volt egy eset mikor 3 fiúval voltam egyedüli lányként. És odajött egy srác, és az összes fiúval kezet fogott, és nekem is nyújtotta a kezét. De amúgy ismertük egymást. Nah, az tényleg fiús volt. Sztem látta rajtam, hogy nem tudom hova tenni az egész dolgot, mert kb fiúként kezelt és zavarba is jöttem hogy most mi van. Ezután már puszit adott mindig :D Jobban is jött ki.
kézfogás?:O
mondjuk attól is függ hány évesek vagytok, és hogy hogy nézel arra az ismeretlen lányra... mert ha csajként tekintesz rá, akkor adj neki 3 puszit, vagy ha nagyon aranyos akarsz lenni, kezetcsókolhatsz :D
ha egyáltalán nem érdekel mint csaj, hanem kizárólag csak haver, akkor pedig akár kezet is foghattok...de szerintem a puszi lenne a legészszerűbb.
Kézcsók te jó ég... nekem eddig 2 fiú csókolt kezet, mondanom se kell, eléggé ferde szemmel néztem rájuk ezután.
Első találkozáskor, bemutatkozás közben nem fiús a kézfogás. Viszont, ha baráti társaságról van szó, akkor kézfogás éd bemutatkozás után a puszi megengedett, szerintem. Ha már egyszer bemutatkoztatok egymásnak, akkor fiús a kézfogás.
Off: És igen az etikett szerint a lánynak kell kezet nyújtania, és az etikett azt is kiköti, hogy a férfi nem is szólíthatja meg a nőt, amíg ő azt meg nem teszi, mivel tolakodásnak számít ;) Ma már nem a középkorban élünk, de hivatalos eseményeknél nem árt tudni.
20/l
A nőnek kell először kezet nyújtania, ez illem, erre általában megtanítják az embereket. Nem azért, hogy irányítsa a férfit, csupán így mutatja ki az érdeklődését - nem feltétlen tetszését - a másik fél felé. Bemutatkozásnál kézfogás, amúgy puszi, vagy szimpla "szia".
Nem kell ezt túlbonyolítani.
leendö barátnömmel sétáltunk és találkozott az 1 ik barátnöjével bemutatott neki nyujtotta a kezét de én elvoltam bambulva...XD és lehet hogy nagyon megszoritottam a kezét:S
el*kurtam nem kicsit nagyon XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!