Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősöd, akire azért ragadnak a csajok, mert vesz nekik italt, mozijegyet, ruhát, parfümöt, kozmetikumot vagy egyebeket?
és az a lepukkant ku-rva aki kúr a láncért miért alacsonyabb rendű,mint az a csaj akinek veszed a piát a mobil meg a parfümöt,de az életben nem fog dugni veled?
ez vécés dolog meg kiállás kérdése.
ha látja a nő,hogy nem egy tini hülyegyerek vagy,akkor elmegy veled akár lakásra is,vagy inkább ő hív fel magához az este után.
Valami nagyon nem lehet rendben veled, ha tényleg komolyan elgondolkoztál ezen az eshetőségen.
Nő létemre mondom neked,hogy ha valaki ruhát és kozmetikumot akarna nekem venni random, az lenne az első, hogy kiröhögném. Megvan az ismerkedésnek a klasszikus folyamata, ami ha csak nem vagy teljesen szociális analfabéta, 5-ből minimum egyszer összejön. Nem támadhatsz le valakit azzal, hogy itt egy koktél, ezért jár valami...
Mégha mindenki tudja is, hogy úgyis szex lesz a vége, játszani kell, hogy úri ember vagy (mégha nem is) figyelmesnek kell lenni, és ezen kereteken belül meghívni a lányt egy, esetleg kettő italra, és közben BESZÉLGETNI! De minimum táncolni, valamilyen értelmes interakcióba lépni.
Sajnálom, de nyilván palimadár fejed van, ha tényleg ilyen súlyos összegeket elvertél lányokra, minden eredmény nélkül.
Nem tudom, az aki nem küldi el az olyan lányt a búsba, aki megkér(O.o") hogy fizess neki egy üveg pezsgőt, az tényleg ne számítson ezzel a taktikával semmi messzemenőre/jóra.
Szerintem a mocskolódás egészen más szinteken kezdődik, de te tudod.
De rendben, nézzük borzasztó gyakorlatias szempontból. Mozi közben nem fogod jobban megismerni, egy nő ruha vásárlás közben biztos, hogy nem veled fog foglalkozni, de ezt bármi vásárlására ráhúzhatjuk.
Inkább szánj arra időt, hogy megismerjen egy kicsit, úgyis látod, hogy mennyire vevő rád, és csak egy ideig tartó beszélgetés után hívd meg valamire, nem kell flancolni, jó ha felajánlod, hogy ugyanazt hozol neki, amit eddig ivott.
Azokat a fiatal lányokat meg küld el a francba, akik ennyire pofátlanul lehúznak.
tényleg igazi balek vagy.
ilyen velem is volt sokszor,hogy odajött a kiscsaj,hogy vegyek neki piát a diszkóban.
ilyenkor megkérdeztem a nevét,csináltam egy gyors igen létrát,vagyis elvettem tőle a kontrollt,aztán mondtam,hogy oké veszek neked egy piát...ha megcsókolsz.
csók.
-oké,ez nem is volt olyan rossz,de ezt én adtam neked,nem te nekem,szóval csókolj meg rendesen.
aztán lehet ezt húzni sokáig,menjünk el táncolni előbb stb és ha jól sakkozol akkor akár ő fog neked fizetni piát a végére.
"fiatal lányok, akik odalépnek hozzád, hogy hívd meg őket egy üveg pezsgőre"
anyád, és te meg meghívtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!