Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves fiú vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú vagyok és még nem voltam soha szerelmes, barátnőm sem volt. Vmi baj lehet velem? és ha igen mi az?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiség hanem a minöség a fontos,én 31 évesen még mindig az igazira vágyom,aki viszont szeret mert ha csak én szeretem az kevés,van még 10 éved ezen gondolkodni,majd ha akkor sem jött öxe akkor,majd kiatalálunk v mit..
2009. nov. 25. 11:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Nyilvan onbizalomhianyos vagy, es emiatt nem ismerkedtel lanyokkal. Ne mondd nekem, hogy ha szerelmes nem is voltal, de a puncit ne kivantad volna, mert az kamu. Probalj meg a sarkadra allni, es vegre talalni magadnak valakit. Nem kell eroltetni annyira a dolgot, csak kezdj el szocializalodni es ismerkedni. Persze ehhez elobb tul kell lepned az onbizalomhianyon egy kicsit.
2009. nov. 25. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:

hat kedves utolso nem tudom hogy vagy ezzel..gondolom magadbol indulsz ke de nem midneki olyan...

En peldaul voltam szerelmes de puncit sose kivantam...es meg most se...

en ha szerelmes vagyok nem a puncijaba vagy a seggebe vagyok szerelmes (mint te) hanem a szemlybe s abbahogy o milyen...

Mert ha te punit kivansz akkor nem a bizonyos lanyba vagy szerlmes hanem a puncijaba...

2009. nov. 25. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Muhaha! Kedves utolso hozzaszolo!

Igen, magambol indultam ki, de tizeneves korom elejen lekuzdottem az onbizalomhianyomat egy fogszabalyozo segitsegevel.

Es nagyon realis, hogy te nem kivantad sose a puncit fiu letedre (ferfi nem igen lehetsz). Gondolom te sose verted meg ki, sose szeretkeztel senkivel, es megcsak fel sem all a baratnod szerelmes csokjatol a peniszed! VICC vagy :)

2009. nov. 25. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Ami késik ,nem múlik.
2009. nov. 25. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolso elotti....szerintem te vagy a vicc....es elvezem amikro ilyen kis bunkok akik azt se tudjak ki vagyok nem is lattak, sokkal jobban ismernek engem mint en sajat magam....

Amugy a te beszededbol csak arra tudok kovetkeztetni,m hogy te csak egy ribi vagy ferfi nemben...

Es a magadfajta ferfiak miatt mondjak a nok, hogy a ferfiak szive ures, de a f@sza teli.

De mt mondjak, ha te azt nevezed szerelemnek h kefelsz valakivel egy jot akit eloszor lattal es majd masnap azt se tudod kivel csinaltad, hat akkro csak hajra....a te dolgod...

2009. nov. 26. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy annyi eszed sincs, mint egy molylepkenek, igy elegge meddo ez a "vita". Minden egyes mondatodrol sut, hogy egy ostoba szerencsetlen vagy.

Szerinted azok a ferfiak, akik kivannak egy not v a parjukat kivul-belul, azoknak ures a szivuk, es azt sem tudjak mi az a szerelem? Gondolkozzal mar! Mert akkora baromsagokat hordasz itt ossze, hogy dobok egy hatast rajdtad :D

2009. nov. 26. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Nyugi van gyerekek.
2009. nov. 26. 16:07
 19/21 anonim válasza:
Annak csak örülj,hogy nem voltál még szerelmes....az meg,hogy nemvolt még barátnőd csak annyit jelent,hogy idióta vagy!Húzzál bele vazze!
2009. nov. 26. 16:29
 20/21 anonim ***** válasza:

13:22 -es...

Mondd, hogy melyik mondatomból sütöd ki azt, hoyg ostoba vagyok?

Szerintem nérr egy picit magadba és gondolkodj el mennyire gondolkozol el ésszel...

Mert te itéled mások irását meg azt hogy megcáfolják amit te gondolsz de te nem veszed észre hogy amit te irsz, minden nem az eszedből jön hanem a farkadból??

Nem tudtam, hogy a mai világban is már az dicsőség hogy a farka irányitsa a férfit, mint az esze vagy a szive.

És igen....azt hiszem, és nem csak hiszem hanem azt látoim, tudom és tapasztalom, hogy sok embernek csak a szexuális kielégitését akarja mint az emebrt...

Nem tudtad azt sose, hogy szexelni meg dugni lehet érzések nélkül és szerelem nélkül is????

Hidd el rengeteg olyan embert hor a hátán a Föld...

És kevés az akinek fontosabb a személy és csak azután fekszik le a személllyel amirko tudja, hogy minden mehet és nem fugja bánni, hogy vele szeretkezett.

De amint mondtama te dolgod...szexelj ezerrel aztán majd ha kikopik a farkad a 2453-ik csaj után ne csodálkozz...

2009. nov. 27. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!