Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok kedveskedni egy lánynak? (szavakkal)
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 19:05
1/14 anonim válasza:
Nyuszó pocis bagoly bubóka (könyörgöm neeeee pontozz leeeee)
2/14 anonim válasza:
"Terpesz mint egy tornász" :D am meg szerintm helyzet függő.
3/14 anonim válasza:
Azt szoktam mondani: aranyos vagy, mint egy csecsemő. Én meg kedves vagyok, mint egy figyelmes anya. Olyan szívesen megengedem, hogy szopj, Te kis szaros.
4/14 A kérdező kommentje:
Komolytalanok !!!
2009. nov. 23. 19:13
5/14 anonim válasza:
Miért? mit vártál mit írnak majd?
6/14 anonim válasza:
Hát én csaj vok, de nekem ezeket szokták mondani:
Aranyos vagy, szép vagy, elveszek a szemeidben, mosolyod oly édes......(találj ki vmit, nekem mindig mást találnak ki).
van még egy csomó, de most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem elég.
16/L
7/14 A kérdező kommentje:
Ezelőt is tettem fel ilyen kérdést,akkor is így válaszoltak (érdekes,ugyanezekkel a szavakkal).
2009. nov. 23. 20:29
8/14 A kérdező kommentje:
Látszik,hogy a lányok rendesen tudnak válaszolni...
2009. nov. 23. 20:30
9/14 anonim válasza:
bókokkal...de ez erősen helyzetfüggő. pl. "Virágot a szép virágnak!" ha virágot kap éppen. Vagy buliba menet: "Hú, de jól nézel ki/szexi vagy ma este. Messze te vagy a legcsinosabb a társaságban!:)"
(de a szép a szemed, szép a hajad elég üres igy önmagában szerintem)
23/F
10/14 anonim válasza:
A virágot a virágnak annyira snassz..egyszerűen falramászom tőle. Az elveszek a szemeidben dettó...próbálj meg valami egyedit, csak arra a lányra vonatkozó bókot kitalálni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!