Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másfél éve ismerek egy fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve ismerek egy fiút, jó barátok vagyunk, de nekem több kell. Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van szád és kezed :) kezed az msnre értem,de jobb szerintem ha élőbe mondod el neki.Erre nincs mit mondani,utalgasrá hogy neked több kell,ha nem vágja le a témát akkor meg mond el neki.F20
2009. nov. 22. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem mondd el neki, hogy mit szeretnél. Érdemesebb megbeszélni vele, pláne ha már régóta ismered. Nem jó ebben az "állapotban" lenni, mert csak elbizonytalanodsz. Legyélk egyenes, őszinte és közöld vele, hogy mit szeretnél. Én ezt tanácsolom. Sok sikertt!
2009. nov. 22. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Így: Nekem több kell
2009. nov. 23. 00:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová a többi meg majd jön mint a vízfolyás! pl korizni az egyik legjobb csak ti Ketten menjetek mert a többiek elba***ák
2009. nov. 23. 14:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2009. nov. 24. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Légyszíves írjatok még valami okosat!

köszike

2009. dec. 3. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
en is igy voltam egyik osztalytarsammal , emondtam neki hogy en szeretem es akarok vele jarni es kivanon szexualisan is , mindent kitartam ele es o mosolygott egyet rajta es azt mondta neki ez nem fog menni . es ennyi volt, azota megjobb baratok lettunk es van amikor most is felhozom neki ezt a temat , igaz mi nagyon joba voltunk es mindent megbeszeltunk o volt egyik legjobb baratom es mostmar o lett a legeslegjobb.
2009. dec. 3. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan így voltam..Megismertem, sőt!!!mikor megláttam már akkor mindent tudni akartam róla. Aztán elmentünk ide oda, kajáltunk, filmeztünk, sétálgattunk, dumáltunk egy csomót, és én beleszerelmesedtem:S...Kb fél évig totál odavoltam érte, de olyan nyuszi voltam nem mertem neki elmondani. És már nem is lenne célszerű, mert már kialakulóban van egy kapcsolata..:/ nekem meg mikor elmondta majd odavesztem, de leginkább szidtam magam belülről, hogy ha beszélek neki az érzéseimről, akkorlehet hogy most az én kezemet fogja, és engem csókol, és értem van oda ...De persze én kussoltam, mert féltem attól, hogy ha elmondom neki, akkor már nem leszünk olyan jóban, de ha meg elmodnom akkor ..ááá neház dolog ez.. De kívánom legyen szerencséd:) sok sikert..és sztem az utalásokkal nem mész semmire sem..a fiúk nem értenek az apró jelekből..csak a nyílt őszinte beszéd..az a célra vezető..Próbáld meg vagy így vagy úgy .. de valami lesz.

Mellesleg, mi azóta írtóóó jó barátok lettünk,ugye megváltozott miden amit iránta érzek..nem vagyok zavarban ha beszélek vele..stb.. simán annyira jól elvagyunk, nevetünk, hülyülünk, és így visszagondolva kár volt azt a fél évet olyan idiótán eltölteni..modnjuk még most is rossz picikét, amikor mesél a bnőjéről h milyen jól elvannak..nem vagyok féltékeny se irigy..csak még korai a dolog..

És megjegyzem, ismerek egy csomó ilyen embert aki hozzánk (hozzád, meg hozzám) hasonló cipőben jár/járt...kinek így kinek úgy alakult a sorsa..vannak akik összejöttek, és vannak akik szétmentek, se barátság, semmi, de sztem az ilyenek mind tök jó párt alkotnának, mert szokták mondani, hogy a párod legyen a legjobb barátod..mert vele jól érzed magad, midnent lmondasz neki , csomó hasonló tuladjonságotok van, blabla..(:

Hát ez az élet..meg a szerelem..ez olyan mint egy társasjáték..ketten játszák, de az diktálja a szabáyokat akit szeretnek..

Hát tőlem ennyi, bocsi hogy ilyen sokat írtam..próbáld meg..de komolyan..(: aztán majd írd meg h mi lett ;)

2009. dec. 3. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 18:22!

Nagyon köszönöm a válaszodat és 1eltalán nem baj h hosszúra sikeredett.

Remélem én is.

Köszi az eddigieket.

2009. dec. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!