Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszenek az ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Magas, vékony, fotózik, szépen rajzol, inteligens, művelt.
Állítólag jóképű :), sportosan elegáns. De nem sportol:)
No cigi, pia.
Elég jó anyagi körülmények (ma már ez se mind1...)
Nem beszél sokat, de ha igen, akkor értelmes a hozzászólása:)
Hát, a tulajdonságok nem rosszak, szóval azzal nincs gond hogy rajzolsz stb.Viszont ezzel hogy elég jó anyagi körülmények, hát ezzel kiábrándítasz. Mert ha csak így tudsz csajt fogni az gáz!Mondjuk kinek mi jön be, valakinek a vékony pasik valakinek a macisabbak!Én pl nem szeretem a vékonyakat, de valaki igen!
2009. nov. 22. 21:23
2/13 anonim válasza:
linkelj képet...
3/13 anonim válasza:
Mármost ez így szépen hangzik, de ha magadat jellemzed, sztem lehet, h kissé eltúlzod a dolgokat. Pl. ha valaki azt mondja magáról, hogy "inteligens", az máris gyanús :D
4/13 anonim válasza:
Ilyen pasi nincs...:(
5/13 anonim válasza:
De van!:)
Én párom nem beszél sokat, széles az érdeklődési köre, szeret poénkodni, nem hülye, igaz ő macisabb, de sportolt több éven keresztül, és még ami a legfontosabb szeret is!Habár 5 évig én sem találkoztam ilyen férfivel.
2009. nov. 22. 21:32
6/13 A kérdező kommentje:
Jó, akkor, hogy meglegyen a balansz leírom a rosszakat is :D
Mint már írtam, makacs.
Feledékeny... (Főleg rövid távon.)
Néha elkalandoznak a gondolataim és nem oda figyelek, ahova kéne.
Néha kapkodós, néha meg pont fordítva.
Ennyi jut eszembe.:)
2009. nov. 22. 21:35
7/13 anonim válasza:
mindenkinek meg van a zsánere...neked lehet,hogy egy csávó lesz.elégbaj,hogy itt kéred ki olyan csajok véleményét,akik nem is ismernek.ezen tulajdonságok alapján akár már most feleségül is vehetsz valakit,mert lenne jelentkező...aztán majd megismer.
2009. nov. 22. 21:45
8/13 anonim válasza:
Arra akartam rámutatni, hogy ha igazán inteLLigens lennél, akkor tudnád, hogy két l-lel írják :P
2009. nov. 22. 21:53
9/13 anonim válasza:
nem rossz :)
de a 'NémaLeventéket' annyira nem szeretem.
17/L
2009. nov. 22. 22:26
10/13 anonim válasza:
MIndenki tudna magáról kb ennyi jó tulajdonságot felsorolni, ettől még lehet vele szar egy kapcsolat. Ne itt próbálj önigazolni, hanem az életben. Ezek a dolgok nem sokat érnek, ha mellette van egy pár elviselhetetlen tulajdonságod. Ez így nekem semmit nem mond, max hogy beképzelt vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!