Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek Fluor Tomival?
Figyelt kérdés
Mármint így külső és amit tudni lehet róla ,,első benyomás" alapján...2013. dec. 4. 19:11
11/27 anonim válasza:
Nem, mert amit csinál, sokat mond az értékeiről és arról, hogy milyen - egy olyan ember, akivel nemigen éri meg időt tölteni.
19/F
Ja, meg azért is. :)
12/27 anonim válasza:
Szánalmas hogy mindig ez az Sp voltam duma van.
13/27 anonim válasza:
ne is haragudj, de mind2 szánalmas meleg.
14/27 anonim válasza:
Lehet cikizni, de nekem szimpi. Nincs elszállva magától, poénra veszi az életet. Ő maga is tudja, hogy nem valami nagy érték az amit csinál(én amúgy bírom a számait, viccesek, fülbemászóak), és nem is próbál meg valami világmegváltó próféta szerepben tündökölni, csak zenél, mert szerencséje van, és megél belőle. Kifejezetten helyesnek nem mondanám, de aranyos arca van, és szerintem baromi jó humora lehet. 17l(Hozzátenném, hogy nem vagyok elfogult rajongó, abszolút nem ebben a zenei stílusban mozgok, de az ő számai valamiért tetszenek)
15/27 anonim válasza:
Majd akkor írd rájuk ezt ha majd lesz rá okod is!Én se mondom neked hogy meleg vagy.....
18/27 anonim válasza:
Oohh...
Te láttad az arcát közelebbről???
És a fogai... pfuj
vagyis a válaszom:NINCS AZ A PÉNZ!!
19/27 anonim válasza:
pár számát volt 'szerencsém' hallani, de azok alapján elég ostoba lehet szegény. szóval nem, semmiképp.
20/27 anonim válasza:
:D neem! egyszer találkoztam vele egy discóba, és hát volt a fejbe, na a lényeg, közöltem vele beszélgetés közbe, hogy "szar amit csinálsz ba** meg" :D jól viselte a kritikát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!