Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tetszem neki? ^^

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? ^^

Figyelt kérdés

van egy srác aki állandóan engem néz suliba.(lesem veszi rólam a szemét)megnézett vipen és be is jelölt. tetszik nekem is:$ de ezt már ő is tudja mer egyik haverom elmondta neki:/ezt olyan gáznak érzem.

szerintetek bejövök neki??:Dmegkérdezni nem merem.tanácsot adjatok léccy!!

2009. nov. 22. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát elég valószínű hogyha egész végig tégednéz :D Sok sikert!
2009. nov. 22. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

hát, ha folyamatosan téged néz, akkor te is gondolhatod, h nem vagy neki közömbös valószínűleg tetszel neki. szerintem próbálj valahogy vele beszélgetni, és figyled h hogyan reagál. sok sikert

2009. nov. 22. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igen.

mosolyogj rá kedvesen, ha találkoztok, köszönj is rá. ha úgy adódik a helyzet, hogy valahol egymás mellett kell ülnötök, vagy ilyesmi, nyugodtan szólítsd meg.

nekünk anno filharmóniánk volt, és pont mellém ült le a srác, aki tetszett :) nem szeretem a komolyzenét, de az az előadás éppen tetszett. erre megszólít a srác: szerinted is dögunalom, ugye? hát mit mondhattam erre :) szóval másfél órán át közösen fikáztunk egy kivételesen jó darabot :D de legalább beszéltem vele.

a lényeg: bátorság!

2009. nov. 22. 13:15
 4/10 A kérdező kommentje:
jujj köszönöm szépen a válaszokat.már volt többször h nevettünk egymásra de köszönni még nem sikerült...xd
2009. nov. 22. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Van szád szerintem !
2009. nov. 22. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
u14
2009. nov. 22. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
ha téged néz a suliba, és bejelölt vipen annak ellenére hogy nem ismered személyesen akkor biztos hogy bejössz neki!4! hajrá! ;)
2009. nov. 22. 17:32
 8/10 A kérdező kommentje:

ma délután láttam veszprémbe egy csajjal:/nem hiszem h a bnője lenne de akkor is...

ám köszy szépen:D

2009. nov. 22. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:

ha téged néz folyamatosan és nem tudja a szemét le venni rólad akkor biztos valami h2n16 szemtengelyelcsorbulása van amivel orvoshoz kell fordulni nem pedig összejönni vele .

Vigyázz mert fertőz Ő!

2009. nov. 22. 20:22
 10/10 A kérdező kommentje:
jhajj te...xD olyan hülye vagy:P
2009. nov. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!