Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találka és búvóhely Kelenföldön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igor Igorovics kérdése:

Találka és búvóhely Kelenföldön?

Figyelt kérdés

Segítsetek nekem, ha tudtok ilyen helyeket! Interneten ismertem meg egy hölgyet, akivel először csak randiznánk, aztán szimpátia esetén szexuális kapcsolatba bonyolódnánk. Ő a Duna Pláza felől jön autóval Törökbálint irányába, én az Etele térre érkezem tömegközlekedéssel Érdről. Nem kell Kelenföld legyen, bármi ami útba esik neki, és nincs túl messze nekem, az jó lehet. Egyelőre ezeket néztem ki:

[link]

[link]

Első randin valami beszélgetős, nyugodt hely lenne jó.

Előre is köszönöm!

2013. dec. 2. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
:D Micsoda részletek. A második elég jónak tűnik.
2013. dec. 2. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi részletet nem árultam el a helyszínen kívül, azt meg muszáj. Így nem lehet beazonosítani minket, még csak sejteni sem lehet, hogy kik vagyunk. :)
2013. dec. 2. 19:40
 3/3 LeviGotFingered válasza:
Putnok Open Air!
2013. dec. 3. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!