Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van barátnőm. Nagyon szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm. Nagyon szeret. Tündéri, és snaon szépis. Mégis más is érdekel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tündéri szép és okos,sött odaado a barátnöm.1,5honapjavagyunk 1ütt,mégis msnen bexélek egy csajjal,és ugy taliznék vele..ojan rox,hogy másrais vágyom...mikor imád engem a b.nöm,énis szeretem,de nem szerelemmel.várjak még?mit tegyek?23.f?
2009. nov. 22. 01:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ne szakíts vele csak azért mert nem vagy szerelmes!! az én haverom fél év járás után lett csak szerelmes a csajaába, de LETT!!!
2009. nov. 22. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Viszont aki a helyesírásommal kapcsolatban kritizált azt nem nagyon szeretném kommentálni. Nem figyelek interneten a Helyesírásra!!! Mert most nem erröl van szó,tanácsot kértem,és rájöttem arra,hogy valóban türelmesnek kell lenni! A szerelemhez több idö kell,legalábbis nállam! Szeretem,és kaptam több olyan kommentet,ami segitett,és énis ugy gondolom,viszont aki csak "Lekisfiamozik" és csak a negativ jelzőket tudja dobálni,az önelégülten kritizáljon mindent,mert ehhez ész nemkell,sött lehet szexileg egy nulla de pofája van! köszönöm a segitséget.
2009. nov. 27. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!