Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van barátnőm. Nagyon szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm. Nagyon szeret. Tündéri, és snaon szépis. Mégis más is érdekel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tündéri szép és okos,sött odaado a barátnöm.1,5honapjavagyunk 1ütt,mégis msnen bexélek egy csajjal,és ugy taliznék vele..ojan rox,hogy másrais vágyom...mikor imád engem a b.nöm,énis szeretem,de nem szerelemmel.várjak még?mit tegyek?23.f?
2009. nov. 22. 01:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerelem nélküli kapcsolatot nem érdemes tartani. szakíts.

szerintem :S

2009. nov. 22. 01:34
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
úristen, 23 évesen ilyer írsz, hogy rox?
2009. nov. 22. 01:41
 3/12 anonim ***** válasza:
szegény barátnőd... dehát ez van, ha nincs szerelem akkor felesleges huzni a dolgot. Légy őszinte és mondd meg neki a frankót és pont.
2009. nov. 22. 01:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Te hallod hagyd ott szegény lányt, hadd találjon valami szellemileg fejlett fiút. Ha meg egy szinten van veled, akkor kicsit hisztizik majd, aztán holnapra már el is felejti, hogy járt veled.
2009. nov. 22. 01:53
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Azt írod 1 és fél hónapja vagytok együtt. Ilyen rövid idő alatt én se szeretnék bele senkibe... Pfff. Nekem kb három hónap volt, mire elkezdtem érezni valamit a barátom iránt, de még szerelemnek nem is nevezném. Nem értem, miért kellene dobni valakit, csak mert nem szerettél bele két nap után...
2009. nov. 22. 02:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod hogy 13 éves kislány módjára írsz? Ezt kéne először kezelni... csak aztán csajozz.
2009. nov. 22. 02:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden msn bu.zi így írkál amúgy.....van egy 20éves haverom napi 6-7órát msnezik de nem merek vele "írásban" beszélni csak camon mert nem szoktam érteni hogy mit ír :-)
2009. nov. 22. 08:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2-es gombot felcserélte az 1-essel, ezért van a kérdésben 23.
2009. nov. 22. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi az a "rox"? Mellesleg a kérdésben meg is kérded hogy "23.f?"

Hát fiam te hülye vagy. Előbb tanulj meg írni helyesen, aztán válogass a nők között.

2009. nov. 22. 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:

HAT ENGEM VALMI HASONLO SRAC EJETTE 1 HONAP ES AZT MONDJA NEM SZERELMES ! eNNYI IDO ALATT BETEG HA VALAKI MAR SZERELMES(azt mondjak h nagyon jo no vagyok sosem elek ezzel vissza ez a srac pedig nem volt valami helyes sem jo testu a szemelyiseges fogott meg de nagyon es egyik nap bekozli h nem szerelmes es nem birja igy lelkiismerettel

pffff.. kommentekre kivancsi vok

2009. nov. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!