Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 17 évesen nem a velem egykorú fiúkkal akarok összejönni?
egy lányon nagyon látszik, hogy 17 éves, a bőre, a mozgása... egy 16 éves lánynak bőven olyan alakja van, mint bármelyik felnőttnek. Ha nem ismerik föl a korod, akkor vagy sminkelsz, vagy buta emberekkel találkozol :)
Én tanítóképzőre járok, 2 tucat lány jut 1 fiúra, szóval látom a lányokon, hogy mennek szét az ilyen kapcsolatok... nagyon. egy 30 éves srác már lassan családot akar, egy 17 évesnek még az se gond, ha játékbabái vannak :)
És 17 éves srácok éretlenek? ezen gondolkozz el. a nők csak nem mutatják kifelé. És egy 17 éves srác tudja, hogy ővé a világ és e szerint is cselekszik.
Azért kiváncsi vagyok miről tud beszélgetni egy 30 éves pasi egy 17 éves csajjal, azon kívül hogy mi volt töri órán...
Az elég szomorú, ha egy ennyi idős csaj és egy ennyi idős pasi egy hullámhosszon van.nézve
Utolsó hozzászoló:
Abszolút nem értem azt a fajta megnyilvánulásodat,
miszerint
miről tudnék egy 30 évessel beszélni.Persze,így könnyű bármit mondani, meg általánosítani, ha valamit/valakit nem ismersz hogy milyen.
Hát én megsúgom neked hogy a korosztályomhoz képest szellemileg jóval érettebb vagyok, és ezt sokan mondták már(tanárok, ismerősök stb..), valószínűleg ezért jött velem össze.
Azt sem nagyon értem, hogy miért baj az, hogy egy 17 éves egy hullámhosszon van egy 30 évessel.
Az nem jutott eszedbe, hogy egy 17 éves lány sokkal érettebben gondolkodik a korához képest, az a 30 éves férfi pedig a korához képest fiatalosabban?
Mint tudjuk a nők agyilag előbb érnek mint a férfiak,és pl.egy 25 éves férfi gondolkodása még nem olyan érett mint egy 25 éves nőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!