Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nappal előtte hívjam el a randira a lányt?
Kedden ismerkedtünk meg, másfél nap alatt már 600 üzenetet váltottunk facebookon és a jövő héten elhívnám randira.
Akár már ma is megkérdezhetem tőle, hogy lenne-e kedve a jövő héten randizni?
Elsőnek igaza van hívd el amikor legközelebb beszéltek, és beszéljétek meg hogy neki mikor lenne jó. Valóban lehet hogy tesztelni fogja mennyire vagy kitartó, de befogja majd adni a derekát és akkor összefog jönni a tali.
Én vért izzadva küzdöttem egy nagyon szimpatikus lányért akibe első 1-2 hét beszélgetés után belehabarodtam, ő még akkor nem érzett irántam szerelmet de érdeklődött utánam, és mondta hogy örülne ha élőben is megismerhetne hogy akkor milyen vagyok. A randit toltuk 1 héttel de végül összejött nagyon kellemes délutánt töltöttünk el együtt, és tényleg utána már csak a lendület vitt minket egyből könnyebb lett minden és össze is jöttünk!
Szóval hívd el beszéljétek meg és készülj fel hogy esetleg halasztásra kerül a sor tehát úgy kalkulálj de az is lehet hogy egyből jó lesz a megbeszélt időpont de akkor is úgy tervezzél mert ha bejön akár 2 nappal később is találkozhattok mert ha ő veti ezt fel akkor célszerű belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!