Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok milyen érzéki típusú fiúkat kedvelnek?
Gondolok többek közt arra, hogy a kedves fiúkat, vagy durvább fiúkat, a "bandavezér" típusúakat, a veszteseket, a szánalmasokat, a visszahúzódókat, vagy esetleg a szókimondókat.
(szerintem ez szubjektív, de azért megkérdem ;)
egy 17 éves srác
Vicces,helyes,kedves (de ne ilyen félős)legyen magabisztos ne egy félős nyuszi,de durva sem!Legyen udvarias!Ennyi szerintem!Sok lánynak ilyen fiúk jönnek be!
(Egy 13 éves lány)
Én férfi vagyok, és most leírom a véleményem jól, persze ez csak az én véleményem, te dönsd el hogy mennyire mérvadó.
Szóval szerintem egy csaj szereti ha:
-egy fiú nem fiú hanem férfi
-és gyengéd
-kedves
-humoros
-lehet vele beszélgetni mindenről
-határozott
-jó fej
-van saját véleménye
-és megbízható
Aztán ha már ezt leírtam, engedd meg hogy leírjam milyen csajok jönnek be egy férfinak, najó... konkrétan nekem. :)
-humoros
-őszinte
-kedves, aranyos
-tág látókörű
-hűséges, megbízható
-jó dumás, de nem nagypofájú, olyan mindenről beszélgetős
-intelligens
-házias (NEM CSAK karrier, HANEM család IS)
Én így gondolom. Szerintem.
Ez előtt hozzászóló előtti hozzászóló vagyok és ez az ez előtt lévő hozzászólónak szól. Na most hogy már mindenki képben van.
Ha neked ilyen férfiak jönnek be, akkor itt vagyok neked én, engedd meg magadnak, hogy megismerj engem. :)
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!