Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányokat zavarja, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat zavarja, ha az egyik személy, akinek épp tetszenek, butább náluk, és sokkal műveletlenebb?

Figyelt kérdés
Vagy már hozzászoktak a hosszú évek során? És azért még úgy is hajlandóak randizni az adott emberrel?
2013. nov. 27. 03:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha sokkal butább és műveletlenebb akkor az zavaró lehet. Nem hiszem, hogy teljesen megértenék egymást ilyen emberek.
2013. nov. 27. 04:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor szerelmesek vagyunk, semmi sem zavar :) Amikor meg nem vagyunk... na az már más kérdés :D
2013. nov. 27. 05:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Butább meg műveletlenebb alatt itt most csak azt érted, hogy a lánynak magasabb iskolai végzettsége van, mint a fiúnak? :) Mert az nem probléma, nyugi. Attól még nyugodtan hívd el valahova! ;)
2013. nov. 27. 05:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha bizonyos területen buta, amihez én mondjuk értek, az még nem szörnyű. Én sem értek mindenhez. De ha általánosan is egy tuskó, és alap dolgokat nem tud, vagy a beszédéből sugárzik, hogy ostoba, akkor azzal nem randizok.
2013. nov. 27. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
A nőknél, a primitívség, bunkóság és ostobaség egyenesen szempont párválasztásnál. Minél nagyobb tahó a hapsi annál kelendőbb.
2013. nov. 27. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok. Van egy lány barátom, aki lassan 2 éve van együtt egy sráccal. Már nagyon a kapcsolatuk végét járják, mert a srác annyira buta, hogy egyenesen kikészíti vele a barátnőmet. Tök átlagos csajszi, nem buta, intelligens, főiskolára jár, már gimis korában önellátó volt, eléggé felnőtt fejjel gondolkozik.

Eleinte nem vette észre, de évek múltán kijönnek a különbségek kettőjük között. Mikor fél órán belül 3-4x megkérdezi ugyan azt, vagy elmond neki valamit a lány 3-4x és akkor sem fogja fel, baromira idegesítő lehet. Egyik fülén be, másikon ki, mint ha nem is beszéltek volna pár percel azelőtt.

A srácot is ismerem látásból, sajnos a baráti köre is elég hasonló, egyszerűen buták. Mondtam a csajszinak, hogy jól gondold meg ezt a srácot, szerintem nem hozzád való. 2 évre rá ő is rájött. :)

2013. nov. 27. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem eget verő, minden szavából sugárzik a műveletlenség, akkor nincs gáz. 1-2 randi belefér. A lightosabb értelmi problémák később jönnek ki, bár egy csajszi ha nem esik beléd valami oknál fogva, és tud "józanul", nem a szerelemtől elbódult fejjel gondolkozni, el tudja dönteni, hogy hosszú távra is megfelelő-e számára az egyén.

A fentebbi sztoriban elcsavarta a fejét a lánynak az, hogy hirtelen beleesett (utólag ő sem tudja miért).

2013. nov. 27. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ha odavagyok valakiért, akkor szerintem azt se veszem észre, ha buta.

Ha nem vagyok oda érte, akkor sem zavar, amíg kulturált.

Megszokni viszont nem hiszem, hogy tudnám, annyira nem ingerszegény a környezetem.

2013. nov. 27. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam mindig is kizáró ok volt, ha butább, műveletlenebb nálam. Még anno 15 évesen is így volt. Nem lettem volna hajlandó randizni ilyennel. De szerencsére van már egy értelmes barátom, így nem kell szenvedtem a primitív tahók szűrésével. :)
2013. nov. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!