Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat zavarja, ha az egyik személy, akinek épp tetszenek, butább náluk, és sokkal műveletlenebb?
Én fiú vagyok. Van egy lány barátom, aki lassan 2 éve van együtt egy sráccal. Már nagyon a kapcsolatuk végét járják, mert a srác annyira buta, hogy egyenesen kikészíti vele a barátnőmet. Tök átlagos csajszi, nem buta, intelligens, főiskolára jár, már gimis korában önellátó volt, eléggé felnőtt fejjel gondolkozik.
Eleinte nem vette észre, de évek múltán kijönnek a különbségek kettőjük között. Mikor fél órán belül 3-4x megkérdezi ugyan azt, vagy elmond neki valamit a lány 3-4x és akkor sem fogja fel, baromira idegesítő lehet. Egyik fülén be, másikon ki, mint ha nem is beszéltek volna pár percel azelőtt.
A srácot is ismerem látásból, sajnos a baráti köre is elég hasonló, egyszerűen buták. Mondtam a csajszinak, hogy jól gondold meg ezt a srácot, szerintem nem hozzád való. 2 évre rá ő is rájött. :)
Ha nem eget verő, minden szavából sugárzik a műveletlenség, akkor nincs gáz. 1-2 randi belefér. A lightosabb értelmi problémák később jönnek ki, bár egy csajszi ha nem esik beléd valami oknál fogva, és tud "józanul", nem a szerelemtől elbódult fejjel gondolkozni, el tudja dönteni, hogy hosszú távra is megfelelő-e számára az egyén.
A fentebbi sztoriban elcsavarta a fejét a lánynak az, hogy hirtelen beleesett (utólag ő sem tudja miért).
Én ha odavagyok valakiért, akkor szerintem azt se veszem észre, ha buta.
Ha nem vagyok oda érte, akkor sem zavar, amíg kulturált.
Megszokni viszont nem hiszem, hogy tudnám, annyira nem ingerszegény a környezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!