Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már erről az oldalról valakivel? Vagy randiznátok, megismernétek valakit?

Figyelt kérdés
És ha randiztatok akkor többségben jó lett a vége?
2013. nov. 26. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én egyszer megismertem egy nagyon helyes és okos.lányt akivel sajnos a távolság miatt nem jött össze semmi de az tény hogy ha közelebb lettünk volna az tuti hogy jártunk volna.

Azóta sajnos nemtudok megismerni egy lányt sem mert aki hozzám is passzolna az messze lakik. Aki meg nekem szimpatikus ő egy idő után letojja a fejem. Sehogy sem jó ez de reménykedem hogy egyszer végre szerencsém lesz, mert sajnos a társkereső oldalakba nemtudok megbízni

2013. nov. 26. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Tőlem kérdezz bátraan, a toplistás emberek 60-70%-nak tudom a nemét korát
2013. nov. 26. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
szex, de sajnos több nem.
2013. nov. 26. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Olvasgatod a kérdéseket, belefolysz a válaszolásokba, kisebb vitákba, azért ha egy kérdés alatt van 15-20-30 hozzászólás, netán 40-50, akkor ott biztos megy párbeszéd. Ha nem vagy agyilag zokni, tudod értelmezni, ki melyik hozzászólást írta, azokban pedig (főleg ebben a témában) általában van életkor és nem. Ha hozzászólásai alapján valaki szimpi, valamiben nagy az egyet értés, érdemesnek tartod a további beszélgetésre, ráírsz. Vagy rád is írhat valaki.

Mint egy véletlen személyes találkozásnál váltasz pár mondatot valakivel, egyből le tudod szűrni, hogy szívesen ismerkednél-e vele, vagy nem, és 2 perc múlva nem is emlékszel rá.

21 f. :D

2013. nov. 26. 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:

12-es az enyémet nem tudod! És nem is fogod! :)

De engem már többen fel akartak szedni (komolyabban is), de nem találkoztam senkivel!

2013. nov. 26. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Én dumáltam itt pár csajjal, de mindegyik okoskodó volt, süket dumáik vannak.
2013. nov. 26. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem hívnám randinak, mert baráti találkozás volt, meg lesz is még bőven szerintem. :)

25/F

2013. nov. 26. 21:47
 18/20 anonim ***** válasza:
én találkoztam innen egy jó pasival de nem lett több szexnél miattam.
2013. nov. 26. 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:

"Én randiztam, életem egyik legnagyobb csalódása volt. Azóta tudom, hogy a lányoknak a rossz fiúk kellenek."

Azért mert egy ostoba libában csalódtál, nem vele kell azonosítani az összes lányt.

A kérdésre: Igen. Volt randi is, és baráti találka is.

2013. nov. 27. 00:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyszer randiztam innen:) Kedves lány volt ,de nem jött be.

Nekem írhatsz ,de gondolom már régi a kérdés.XD

2017. márc. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!