Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb lány a közgazdász,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány a közgazdász, banki feelingű pasikra nedvedzik manapság? Akkor is, ha hiába a diploma, de ritkán, vagyis kevésszer jár mellé ész is?

Figyelt kérdés
Vannak a tvkben egyre gyakrabban ilyen műveltségi vetélkedők. Pl-nak okáért ott van a Gundel féle esti műsor az m1-en. Nem egyszer láttam má közgazdász végzettségű pasikat csúnyán lebőgni ilyen műsorokban. Tucat kérdéseket sem tudtak megválaszolni. Mégis ha a lányok meghallják ezt, hogy banki szektor, akkor tocsognak a víztől, ha a pasi öltönyös, nőfaló és sikkasztó. Miért?
2013. nov. 26. 19:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sportolókat is szeretik, a focisták nagy rész is úszkál a nőkben. Vannak bizonyos felkapott szakmák, amik nőcsalogatók.
2013. nov. 26. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
5. Viccből írtam, de a kilences mindjárt bebizonyítja az ellenkezőjét. :D
2013. nov. 26. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, es teljesen oszinte. Csak azert irtam ide, hogy vannak kivetelek, tudom nem sok, de van.

Nekem az elozo pasim egy biztonsagi or volt es egy garazsbol atalakitott alberletben laktunk, szoval nem erdekelt a penze annak se.

2013. nov. 26. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Minden nap valami újat találtok ki, hogy épp kire "nedvedzünk". És persze mindben az a közös, hogy sosem a kérdezőre, és ez csak a nők hibája. No comment. :D
2013. nov. 26. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Először bizonyítsd be, hogy tényleg "erre tocsog" a "legtöbb" hölgy.

Mutass vagy 100 nőnek képet minél több férfiról, akik közül az egyik öltönyös bankár, kérd meg őket, hogy pontozzák képeket "szexiség" alapján. Ha ott az átlagos pontszáma az öltönyösnek kimagaslik, akkor érdemes végezned varianciaanalízist. Az megadja, hogy a mintában milyen erős kapcsolat van a kinézet és a szexiség között, ha ez elég magas (a H^2 > 0,6 mondjuk) akkor jó eséllyel igazad van.

SPSS-ben kiszámoltathatod, hogy a teljes sokaságra igaz-e az összefüggés (elég alacsony a szignifikanciaszint).

De csinálhatsz két férfi képével is kísérletet. Mondjuk egy öltönyös bankár és egy kigyúrt sittes. Ha nagyon eltérnek az átlagpontszámaik, akkor csinálsz t-próbát, és ahhoz is megadja az SPSS, hogy mennyire szignifikáns az átlagok eltérése.

A miértre pedig úgy kaphatsz választ, hogy megkérdezed azokat a nőket, akik az öltönyösnek adtak magasabb pontot, hogy "Miért tetted ezt?"

Ha sokaktól hallasz hasonló, vagy egybecsengő válaszokat, megpróbálhatod levonni a következtetést.

2013. nov. 26. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Bámulatos, mennyit tudsz a nők nedvedzési szokásainak kiderítéséről.
2013. nov. 26. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a nők "nedvedzési szokásairól" írtam ezeket. Ez csak egy módszer, hogy kiderítsen róluk valamit a kérdező. (ezzel nagyon sok mást is lehet vizsgálni ám:D) Még mindig értelmesebb, mint a hasraütés-szerű, megalapozatlan "általánosítás".
2013. nov. 26. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:

# 15

Köszönöm, hogy adtál ötletet a szociálpszichológia műhelymunkámhoz! :D

2013. nov. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!