Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem. Ismerem már jópár éve, az utóbbi időben azonban nagyon megtetszett. Gyakran egymásra mosolygunk, beszélgetünk, múltkor haza is kísértem. Elhívtam "randizni", azt mondta, szívesen jönne, de nem ér rá a hétvégén (ami egyébként tényleg így van, most nem részletezném).

A kérdésem az lenne, hogy a továbbiakban mit tegyek, hogy ne tűnjek túlságosan tolakodónak? Mindenképpen szeretnék vele találkozgatni (az iskolai szünetekben nem elég az a pár perc...), de kicsit kínosnak érzem többször felhozni a kérdést. Valószínű hogy ő is hasonlóan érez irántam, bár pontosan nem tudom.

Mindketten 15 évesek vagyunk. Előre is köszönöm a segítséget!

2009. nov. 20. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele. Ismerd meg jobban!
2009. nov. 20. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Ilyesmin már túlvagyunk, ismerem eléggé. :)
2009. nov. 20. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben mivel fiú vagy, megkérdezném még egyszer. Ez most a te dolgod. Lehet azt várja hogy teperj utána. Kérdez meg tőle mikor ér rá. És ha akkor sem, akkor kéne azt csinálnod h nem nyomulni, mert akkor nem kaar semmit, meg háromszor felhozni 1 randit, nagyon nyomulás. De lehet hogy örül neki ha nyomulsz.
2009. nov. 20. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Hasonlóan gondolom én is, bár mindenképpen pozitívumként kezelem, hogy tisztázta, ez nála csak idő kérdése. Mondhatnám úgy is, hogy benne van a dologban.

Mindenesetre legközelebb megkérdezem mikor ér rá :)

2009. nov. 20. 17:20
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Mivel jól ismered, kérd, hogy "korrepetáljon" valami olyan tárgyból, amiben ő jobb...! Aztán hálából elhívhatod egy kólára:)!

Hajrá!

2009. nov. 20. 21:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár ez elég fura lenne, mivel egyel alattam jár. :) Igazából beszélgettem vele az este folyamán, és megbeszéltük, hogy elmegyünk valahová amikor ő is ráér, tehát a probléma megoldva.
2009. nov. 20. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy próbára tesz. Azt várja hogy vagy-e olyan tökös hogy még egyszer megkérdezed. Sok múlik ezen. Ez még nem nyomulás.
2009. nov. 21. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!