Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járjak vele vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Azon filózom, hogyha lenne csajom, akkor mindig vele kellene lennem. Ha meg nincs, akkor meg nem tudom. Már megvan a kiválasztott, tetszik is, meg minden. Véleményeket kérek!

17/F

2009. nov. 20. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

ha tetszik akkor járj vele

miért ne?

2009. nov. 20. 14:34
 2/7 anonim válasza:
Ha tetszik járj vele, de nem kell a nap 24 órájában, állandóan együtt lennetek, mert akkor hamarosan megunjátok egymást. Kell néha egy kis szünet, hogy hiányozzatok egymásnak, hogy aztán a találkozásnál és az együttlétnél durranjon be a vágy.
2009. nov. 20. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi,nem kell elvenned feleségül!A járás attól járás,hogy találkozgattok,sétálgattok,elmentek ide-oda együtt.Ez nem jelenti azt,hogy sülve-főve együtt kell lennetek.
2009. nov. 20. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
ez volt az, amit az én exem sem értett meg:P hogy attól még hogy járunk, nem kell egész nap együtt lenni. folyton lerázott, hogy nincs ideje, de amikor meg együtt voltunk, akkor mindig 5-6 órán keresztül. pedig nekem elég lett volna 1 óra is vagy fél, hogy lássam meg beszéljünk kicsit, csak többször találkozzunk, ne 1 héten egyszer. ha te még nem tudod elképzelni, hogy szeress valakit és törődj vele, akkor ne járj vele. ha kötelességnek érzed, hoy vele vagy, az már régen rossz, azért kellene, hogy vele légy, mert szeretsz vele lenni.
2009. nov. 20. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Értem mire gondolsz. Ráérsz még elkötelezni magad. Inkáb keresgélj. Nézelődj. Szerintem kifejezetten káros a komoly kapcsolat és a lekötöttség ebben a korban.

Futó kalandok azok jöhetnek. Vagy nem annyira szoros szerelmek.

2009. nov. 20. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Döntésképtelen vagy! Rágódj csak ezen a kérdésen továbbra is!
2009. nov. 20. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó két válaszoló mindent elmondott. :)
2009. nov. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!