Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek ez tetszene? 19l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez tetszene? 19l

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá,ha kialakulóba lévő kapcsolatnál, csókolózás közben a lány megmarkolná nektek odalent? Tetszene,vagy elkönyvelnétek rib*nek?
2013. nov. 24. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tetszene. Ha rábukna az még jobban tetszene:)
2013. nov. 24. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, az biztos :D
2013. nov. 24. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a 10-es a szánalom! Egy nő tudja hogy hol a helye. Ha útszélinek akarsz tűnni, csináld csak nyugodtan.

Egyébként meg van kulturált módja is: nyisd ki a szád!

A pasik szeretik tudni hogy mit akar a nő. De egy ilyen, aki csak markolászna ész nélkül, kétlem hogy tudná hogy mit akar. Arról nem is beszélve hogy egyből felmerülne az a kósza gondolat hogy vajon másokkal is ennyire közvetlen a kicsike?

Bírom mikor fiatal nők azt hiszik hogy ők mekkora felnőttek, közben meg észre sem veszik hogy mekkora...

2013. nov. 24. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem kell lehordani olyanért amit meg sem tettem. Ez csak egy szimpla kérdés, mert kíváncsi voltam,hogy ki mit szólna hozzá,mit gondolna. Ismerjük egymást elég jól,tehát tudja,hogy nem vagyok egy könnyűvérű lány,de végig gondolva, tényleg ráér majd akkor ha már ténylegesen együtt vagyunk.
2013. nov. 24. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:

" A nő tudja hol a helye"

Mint egy kutya. oké, nincs több kérdésem, retardált paraszt vagy.

2013. nov. 24. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekes válaszok.. én nyilvános helyen is megszoktam markolni csak úgy,hogy mások ne lássák :D persze nekem nem kialakuló a kapcsolat.Igazából nem volt olyan pasim akivel nem szexkapcsolatnak indult szóval nem tudom a választ rá
2013. nov. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!