Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam randira a másodunokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam randira a másodunokatesómat! Hiba volt?

Figyelt kérdés
Elküldtem neki az smst ebben a pillanatban hogy holnap randizni akarok vele, mert naon bejön. Csak nem tudom mit fog szólni? :S
2009. nov. 20. 00:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"te meg valószínűleg azért mondod azt hogy nincs gond mert te is jártál hasonló cipőben."

Nem jártam, de én már hallottam genetikáról is.

Számold ki, hogy a génjeiknek hányad része ugyanolyan? Testvér 50%, 1. unokatestvér 25%, 2. 12.5%

Ez a magyar népességen belül sem megy le nullára - úgyhogy 10% körül már teljesen normális.

Bármikor adódhat olyan, hogy kettő egyformán hibás gén kerül össze - egészen távoli rokon emberek között is.

2009. nov. 22. 02:03
 22/24 thedani ***** válasza:

Na jó, ha tényleg azt nézzük, hogy nem nagy veszély, mert kevés a mutáció kockázata akkor is van még nagyon sok kockázati tényező. Amúgy is csak akkor volna gond ilyen téren a rokonság ha gyereketek születne. De ott van még a megbélyegzés, amit a szüleitek és egyéb rokonaitok nyomnak rátok. És ha szakítotok majd, mert ugye végül ez fog történni, akkor nem úgy van mint egy idegen pasival, hogy soha többé nem találkoztok, mert ő ott van, családi ünnepeken, meg úgy általában is a közelben. Szóval még mindig nem ajánlom ezt a manővert :)

V.Dániel

2009. nov. 22. 19:53
 23/24 anonim válasza:
nem tudom biztos nehéz megállni ha tényleg tettszik na de uncsitesó az azért elég gáz... és amúgy az összes fa..fej aki szét..ssza ezt az egész oldalt a p.cs kérdésekkel meg a f.sz válaszokkal az húzzon el a bús pi..ába mert senki nem arra kiváncsi hogy milyen fa..sággal akarod megválaszolni a kérdéseket
2009. nov. 25. 19:08
 24/24 thedani ***** válasza:
Utolsó válaszoló, neked mi a bajod? Senki nem arra kíváncsi hogy mit válaszolunk? te beteg vagy? menj káromkodd ki magad, verd a fejed a falba, és hagy a normál embereket válaszolni
2009. nov. 25. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!