Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam randira a másodunokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam randira a másodunokatesómat! Hiba volt?

Figyelt kérdés
Elküldtem neki az smst ebben a pillanatban hogy holnap randizni akarok vele, mert naon bejön. Csak nem tudom mit fog szólni? :S
2009. nov. 20. 00:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezt most mi a p akar lenni? Sztem azt hiszi csak hülyéskedtél...nem vett komolyan.
2009. nov. 20. 00:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Bízok benne hogy komolyan gondolta!
2009. nov. 20. 01:09
 13/24 anonim válasza:
ajjaj....ebből nem fog semmi jó kisülni. A szüleid mit szólnak majd hozzá ha megtudják??????És ha komolyra fordul a dolog és szerelmesek lesztek és lefeküdtök???.......Nektek nem lehet jövőtök egymással szerintem. De ha ezeket a dolgokat megteszed akkor majd később mikor családotok lesz neki is meg neked is soha nem fogtok már testvérként tekinteni egymásra. Sőt egymás szemébe sem tudnátok nézni.
2009. nov. 20. 01:15
 14/24 anonim válasza:
Másodunokatestvér az nem már lehet nem vérszerinti is....
2009. nov. 20. 01:55
 15/24 anonim ***** válasza:
szerintem se komolyan gondolja. Csak úgy érti a randit hogy találkoztok és hülyéskedtek egy jót.
2009. nov. 20. 02:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha nincs a családban sok genetikai probléma, akkor 2. unokatestvérrel már szabad a pálya!

Előbb tájékozódni kéne, csak utána lehúzni valakit.

1. unokatestvér még problémás.

2009. nov. 20. 02:15
 17/24 thedani ***** válasza:

Hol élsz? Vidéken? És ennyire nincsenek pasik, hogy pont a rokonokkal kell összebújni? De mondjuk úgy is csak eddig lesz így még haza nem mész és el nem mondod mert úgy fejbe vágnak a szülők hogy nemhogy a pasiktól, de még a nőktől is elmegy a kedved. :)

És az még a másik oldal, hogy ha elszaródik minden mondjuk 1 hónap járás után és nagyon összevesztek, mert ugye egy kapcsolatnál ez is benne van a pakliban, és akkor mi lesz, ő mindig ott lesz, mondjuk családi összejöveteleken milyen sz@r lesz. Tudod, házi nyúlra nem lövünk és nem csak azért nehogy meghaljon a kis jószág, hanem hogy ne legyen véres a lakás :)

21\F V.Dániel

2009. nov. 20. 07:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség.

A másodunokatestvér az már "távoli" rokonnak számít, szóval nyugodtan randizhatsz vele.

Majd írj mi volt a randin. :)

Minden jót.

19/F

2009. nov. 20. 23:15
 19/24 thedani ***** válasza:

A rokon az akkor is rokon, és nem lesz belőle semmi jó, ahogy már írtam is. Előző válaszoló te meg valószínűleg azért mondod azt hogy nincs gond mert te is jártál hasonló cipőben. De attól még nem kéne mást is bíztatni, ez akkor sem jó. Tényleg van annyi ember hogy egyszerre 3al is járhatsz, csak ne legyen egyik sem rokon :)

V.Dániel

2009. nov. 21. 17:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Nem jártam még a másoduncsitesómmal (ha lehet így csúnyán kifejezni magamat) és nem is szándékozom, de ha a kérdező az ő másoduncsijába van beleesve az nem elitélendő dolog szerintem.

Ha sima unokatesó lenne mint ahogy írták na az gáz lenne.

2009. nov. 22. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!