Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtaláltam Kim Petrast...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam Kim Petrast Myspaceen! Mit írjak neki hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
Léccike segítsetek kérlek! Nagyon fontos nekem!
2009. nov. 19. 23:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valami nem szokványosat, ne azt, hogy "hú de szeretlek, meg hú de bejössz", hanem, hogy becsülöd azért, mert ezt megmerte tenni, és vállalja, és példaértékű, meg ilyenek.

(Amúgy én nem így gondolom, mert szerintem nem valami normális dolog, de csak segíteni próbáltam. :)

2009. nov. 20. 00:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon rendi vagy!
2009. nov. 20. 00:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Meg, ha ezeket leírtad, a vége felé még odaírhatod, hogy lehet, unalmasan hangzik, meg mindenki ezt írja, de tényleg szép, meg aranyos, stb... Így már nem fog annyira olyannak hatni, mint egy a sok közül. Meg írd azt is, hogy külföldi vagy, mert ebből majd látja, hogy még így is ismered, meg követed, mi van vele.

2009. nov. 20. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:
gazdag vagy? nem? felejtsd el :P
2009. nov. 20. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!