Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert csinalja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt velem?

Figyelt kérdés
van egy srac aki csak jatszik velem....vagy legalabbis ugy tunik h csak jatszik velem. egyre jobban kezdem kedvelni. es osszejottem nyaron vele par este es nem volt semmi tobb vele. mult hetvegen eljott hozzam es hat elvoltunk.... megkerdeztem tole h akar e velem komolyabbat is vagy csak ennyi lesz tovabbra is mint eddig? erre o nem tudott ra valaszolni, azt mondja gondolkodnia kell meg rajta. ugy dontottem hetvegeig varok ra es ha nem tud donteni megprobalok mast talalni de ez nagyon nehez lesz...ma megent azzal jott h hetvegen megen eljon hozzam es h elleszunk megent multheten...felek h en neki csak arra kellek neki...es utana otthagyna. amugy meg szuz vagyok, de egyre tobbet engedek neki amikor vele vagyok. mit tegyek? mar regota probalom elfelejteni ot, de nem sikerul...mindenki azt mondja csak szorakozik velem es nem akar semmit tolem, de en nem tudom ot elengedni...en 17 vagyok, o 18...mit kellene csinaljak? az eszem azt sugja hagyd ot, de a szivem azt h legyel vele:-<
2009. nov. 19. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

söntsd el melyiket akarod jobban: 1: kalandot és szexet 2: barátot

ha az utobbit akkor ne vele, mert ez csak szórakozni akar! Én tapasztalatból erösitem ezt!Ha annyira akart volna téged, nem terelgette volna hogy hát még átgondolom...anniyra tipikus...!

2009. dec. 3. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!