Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert csinalja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt velem?

Figyelt kérdés
van egy srac aki csak jatszik velem....vagy legalabbis ugy tunik h csak jatszik velem. egyre jobban kezdem kedvelni. es osszejottem nyaron vele par este es nem volt semmi tobb vele. mult hetvegen eljott hozzam es hat elvoltunk.... megkerdeztem tole h akar e velem komolyabbat is vagy csak ennyi lesz tovabbra is mint eddig? erre o nem tudott ra valaszolni, azt mondja gondolkodnia kell meg rajta. ugy dontottem hetvegeig varok ra es ha nem tud donteni megprobalok mast talalni de ez nagyon nehez lesz...ma megent azzal jott h hetvegen megen eljon hozzam es h elleszunk megent multheten...felek h en neki csak arra kellek neki...es utana otthagyna. amugy meg szuz vagyok, de egyre tobbet engedek neki amikor vele vagyok. mit tegyek? mar regota probalom elfelejteni ot, de nem sikerul...mindenki azt mondja csak szorakozik velem es nem akar semmit tolem, de en nem tudom ot elengedni...en 17 vagyok, o 18...mit kellene csinaljak? az eszem azt sugja hagyd ot, de a szivem azt h legyel vele:-<
2009. nov. 19. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Helyesírás LIBA! Amúgy dob ki!
2009. nov. 19. 22:39
 2/11 A kérdező kommentje:
lehet h vannak helyesirasi hibaim de en nem azert irtam ide h azt kritizald
2009. nov. 19. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Hogy engedhettek át általános iskola 5. osztályba? Ha kérdezel valamit, akkor helyesen kérdezz.

De a válaszom: Miért csinálja ezt veled? Miért hagyod?

2009. nov. 19. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
bazze nemtuttam hógy nyellvtan tannárok ís lyárnak íde?
2009. nov. 19. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
D-u-gd meg és kész
2009. nov. 19. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, de ez a pasi KIHASZNÁL TÉGED!

Azt, hogy "elvoltunk" úgy értsem, hogy petting(mivel írtad, hogy még szűz vagy)?

Persze mi más lehet:)

Ez a fiú csupán csak ágybetétnek használ téged, semmi több... ahogy elvette a szűzességed LE FOG LÉPNI.

De ha ezt szeretnéd, akkor nyugodtan legyél továbbra is partner a játékában:)

Legyél már egy kicsit okosabb! Ezt fiút már rég lapátra kellett volna tenned! Még mielött bele szeretsz.

Ne adj esélyt olyannak aki nem érdemli meg!

2009. nov. 19. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Qrasd meg magad ha úgy érzed. Pedig ez egyértelmű kérdés, és még mindig szabad lábon?!
2009. nov. 20. 04:52
 8/11 anonim válasza:

tiszta gáz hogy mindenkinek kritizálják a hellyesírási hibályát nem azért jött ide

Am ha szereted járj vele

2009. nov. 20. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Valszeg arra megy az arc amre te gondolsz. Szerintem ne menj bele egy ilyen kapcsolatba. Jótanács: <2000Ft egy magyar ékezetes billentyűzet beszerzése. Ajánlott! Nem nagyon buli 3x annyi ideig olvasni egy ilyen szöveget, mint egy ékezeteset elhiszed?
2009. nov. 20. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem a logikád valahol a 4-es metró alatt járhat... dobd ki, kinek nem kéne olyan csaj, akihez odamegy fogdossa, azt amikor talál magának egy másik csajt, akkor kidobja?? kihasznál. Én nem hagynám a helyedben, keresnék magamnak egy normálisabbat!
2009. nov. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!