Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok lány mondta már rám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány mondta már rám hogy aranyos vagyok. Ez mit takar? (16F)

Figyelt kérdés

ez jó jel hogy aranyos?

vagy nem jó jel mert nem is járnék vele meg nem is néz ki jól csak aranyos alapon van...???

amúgy átlagos fiú vagyok szerintem...kék szem,barna haj,180cm kicsit izmosabb testalkat.....

2009. nov. 19. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sajnos azt jelenti,hogy barátként tekintenek rád és nem pasiként!a szép lányoknak bunkó pasi kell95%ban.aki nem szép,ő lehet a kedves pasikra bukik,mert a lelke kifinomultabb,mint a szép lányé!ez van öreg!üdv.a az aranyos pasik táborában,akik szép és kedves lányt,max.30éves korukban kaphatnak,mert addig a szép lányok rájönnek,hogy bunkók csak kihasználják őket.tisztelet a kivételnek!addig nézz göteborg meccseket a tv-ben.
2009. nov. 22. 19:49
 22/26 anonim válasza:
ja ram is mondtak mar es elegge ideges lettem mit ne mondjak:Daranyos...azert modnta mert oltagatott egy bunko egy helyes csajt en meg odamentem es elkezdtem mondani h nem szep dolgog ien szep holgyeket piszakalni:DDDDDna m1 az lett belole h mien aranyos vagyok///
2009. nov. 22. 21:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Mit mondjanak helyette a lányok? De tényleg? Ez olyan, mintha azt mondanánk jó srác vagy, (csak így hülyén hangzik), a külsőre való dicsérettel meg csínján kell bánni, szerintem olyat ritkán hallasz egy lánytól, hogy jól nézel ki.
2009. nov. 22. 22:58
 24/26 anonim ***** válasza:

ha Aranyos vagy az vagy és kész nem kell ezt tul cifrázni

Ha meg teccik vmelyik lány akkor udvarolj aztán lehet majd mást is mond neked mint aranyos ..

2009. nov. 22. 23:43
 25/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. nov. 25. 15:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem általában olyankor mondják,ha bókolok nekik.

F17

2010. jan. 20. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!