Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok lány mondta már rám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány mondta már rám hogy aranyos vagyok. Ez mit takar? (16F)

Figyelt kérdés

ez jó jel hogy aranyos?

vagy nem jó jel mert nem is járnék vele meg nem is néz ki jól csak aranyos alapon van...???

amúgy átlagos fiú vagyok szerintem...kék szem,barna haj,180cm kicsit izmosabb testalkat.....

2009. nov. 19. 22:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Rám is ezt mondják és én is 16 vagyok ráadásul fiu.Nemtom haver ez van:DÖrüljünk ha kad majd nekünk 1-2 egyéjaszkás kaland
2009. nov. 21. 22:48
 12/26 A kérdező kommentje:

ja bízzunk benne:D

am kösz válaszokat!

2009. nov. 21. 22:52
 13/26 anonim ***** válasza:

neeem, az aranyos az nemrossz jel:Dtényleg:D

én ha aztmondome gy fiúra hogy aranyos, akkor az aztjelenti, hogy jófej, ekdves, a többi beszólogató, gyerekes seg*fejjel ellentétben akimég az osztályban vannak-.-

amúgy szerintem hólnézhetsz ki:Dkék szem barna haj(L)

2009. nov. 21. 23:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is jó jel,ha azt modják rád,hogy aranyos vagy! És nem mellesleg nem nézhetsz ki rosszul,ezzekkel a paraméterekkel,amit magadról írtál,sőt......hmmmmm! Úgyhogy nyugika! 24/L
2009. nov. 22. 00:46
 15/26 anonim ***** válasza:
hogy gyúrnod kéne
2009. nov. 22. 02:21
 16/26 anonim ***** válasza:
Én akkor mondom leginkább egy pasiinak hogy aranyoos, ha bejön.:)
2009. nov. 22. 11:35
 17/26 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!
2009. nov. 22. 14:42
 18/26 anonim ***** válasza:
én is 16/F vagyok, és nekem már 3 csaj is mondta! és én tényleg olyan mosolygós, kedves, udvarias srác vagyok! van egy jóbarátom aki komoly, általában tahó, udvariatlan és rá mindig azt mondják hogy jó pasi, rám meg mindig azt hogy aranyos:S:S:S
2009. nov. 22. 17:17
 19/26 anonim ***** válasza:
hááát... semmiképp sem rossz jel, de nem feltétlen jelenti azt, h bejössz a csajnak. ha én azt mondom egy pasira, h aranyos, akk azt úgy értem, h olyan kisfiús, de az nem mindig rossz. ha viszont azt mondják cuki vagy, az jobb. én pl mondom az igazi pasis jópasikra is, h cuki, ha édes a mosolya v ilyesmi, de szoktam a pár évvel fiatalabb szép kisfiúkra is mondani, szal nálam nem lehet tudni, h mit jelent, ha azt mondom, h cuki v aranyos :D a hangsúlyból lehet leszűrni, h mit jelent
2009. nov. 22. 18:00
 20/26 A kérdező kommentje:

17:17 nálam is pont ez van...a legjobb barátom nem nagyon udvarias meg lekezeli néha a csajokat de a fél osztálynak tetszik!

amúgy meg szokták rám mondani még hogy cuki,édes...de ez így elsőre biztos hízelgő de már egy idő után idegesítő!

köszi a válaszokat!;)

2009. nov. 22. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!