Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok lány mondta már rám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány mondta már rám hogy aranyos vagyok. Ez mit takar? (16F)

Figyelt kérdés

ez jó jel hogy aranyos?

vagy nem jó jel mert nem is járnék vele meg nem is néz ki jól csak aranyos alapon van...???

amúgy átlagos fiú vagyok szerintem...kék szem,barna haj,180cm kicsit izmosabb testalkat.....

2009. nov. 19. 22:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
2009. nov. 19. 22:37
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

max barátnak elmész.

túl jó vagy velük

2009. nov. 19. 22:41
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom más mire használja az aranyos szót, de, ha én egy fiúra azt mondom, hogy aranyos, akkor az azt takarja, hogy kedves, okos, mosolygós, szép a mosolya és a szeme, egy csöppet gyerekesen viselkedhet. És lehet, hogy járnék is az illetővel. Az aranyos egy pozitív jelző :D
2009. nov. 19. 22:41
 4/26 anonim ***** válasza:
40%
Nem hordasz fuxokat? Lehet az a gond
2009. nov. 19. 23:38
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

Az aranyos azt jelenti, hogy jól nézel ki, de a kis fiút látják benned, és nem a pasit. Tehát kicsit talán gyerekesnek tartanak:)

De ez nem baj, pláne hogy még csak 16 éves vagy:)

Még azt is jelentheti, hogy kedvelnek, édesen mosolyogsz, kedves vagy, és nincs sértő beszolásod:)

Legalábbis én az ilyen fiúkra szoktam ezt mondani:)

Ha nem úgy mondja a lány, hogy "aranyos vagy de..."

Akkor ez teljesmértékben jó jel, vedd nyugodtan bóknak:)

Szerintem az egyik legpozitívabb jelző:)

DE

Nem egyértelmű utalás arra, hogy bejösz a lánynak! Lehet hogy igen, de az is lehet , hogy nem...

2009. nov. 20. 00:15
 6/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2009. nov. 20. 08:30
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

helyes, mosolygós, rendes, imádnivaló:)

Én mondtam már pasinak úgy is ezt, hogy szerettem:)

2009. nov. 20. 16:56
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
tuti hogy megakarják nyálazni a nemzőgerendádat
2009. nov. 21. 22:20
 9/26 anonim ***** válasza:
63%
ha egy lány aranyosnak tart az nem jó jel. egy fiú férfias legyen ne aranyos. aranyos srácok a papucsok meg a 'legjobb barátok'
2009. nov. 21. 22:35
 10/26 anonim ***** válasza:
lehet arra céloznak, hogy anyád aranyfüst lemezekkel borítja be a ruháidat mosás után :D
2009. nov. 21. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!