Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval. MI a véleményetek egy srácról ha zenél? Jó pont mert művelt vagy ilyesmi vagy gz ciki stb? kor itjatok légyszi 16/f
2009. nov. 19. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is nagyon tetszett, ha valaki ki tudja magát fejezni a zenén keresztül. Kicsit sem gáz, persze csak ha nem vagy képzetlen :D

22L

2009. nov. 19. 21:18
 12/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok képzetlen :P pár éve a semmiröl indultam most meg a zenei plya felé hajlok ugy hogy ez nem kérdéses:P
2009. nov. 19. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Mind ahogy már megírták páran inkább "plusz pont",mint gáz.Kreativitást,meg egy kis művészi hajlamot sugall,amit szerintem nincs olyan lány,aki ne értékelne. :)

23/L

2009. nov. 19. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Főlel ha ketten vagyunk és csak nekem nyomja..Na attól eléggé eltudok olvadni:)

Szval egyáltalán nem gáááz

2009. nov. 19. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Én imádom, ha egy fiú tud zenélni. Főleg gitáron és zongorán. Az a legjobb, ha még szeret is játszani rajtuk és imádna nekem játszani :D Odalennék ezért :D Csak sajnos nem nagyon ismerek ilyet XD És, ha még művelt is akkor az nagyon jó :D Növeszd meg szépen az önbizalmad és önbecsülésed. Csak a kamaszok körében ciki a hangszer, de ott sem mindíg :D Tanulgasd szépen tovább és fejleszd magad :D Ki tudja tanán egyszer egy lány pont emiadt fog belédzúgni :P

L/17

2009. nov. 19. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
bírom, legalább ért vmihez XD
2009. nov. 20. 14:50
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi a kommetneket :)
2009. nov. 20. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik, ha egy srác zenél... Miért is jelentene ez hátrányt?...én is zenélek :D 15/L
2009. nov. 21. 16:43
 19/20 anonim válasza:

Sztem tisztelendo ha valaki tanult valamilyen hangszeren, es tud rajta jatszani. Legalabb van valami a kezedben, amihez nem mindenki ert. Bar ettol fuggetlenul, nem valasztanam azt a fiut aki zenel, de ezen felul buta, mert a zenen kivul mas nem erdekli, es csak ebbe fektet energiat. Van egy baratnom aki 15 eve hegedul, es tisztelem mert olyat tud akit nem sokan. 25 eves dolgozik, foiskolara jar es e mellett a hegedu orakat sem hanyagolja amit anno eroltetsnek erzett a szuleitol.

26/l

2009. nov. 23. 07:37
 20/20 A kérdező kommentje:
kösz h igy nyiltan lehülyézel... 1. nem csak a zene éredekel 2.juss el erre a szintre és megnézem mit reagálsz rá ha lehülyéznek
2009. nov. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!