Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány felé hogy kerulhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány felé hogy kerulhetek kozelebb ha van pasia?

Figyelt kérdés

van egy nagyon hejes lány de van barátja méghozzá az osztálytársam de nagyont teccik a lány nekem is a lánynak viszont nem hiszem hogy bejövök mit csinálhatok

14/F

2009. nov. 19. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd, amíg nincs belőle problémád.
2009. nov. 19. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
bocs ezt nem értem mit haggyak??
2009. nov. 19. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:

először is tanulj meg írni.

másodszor pedig nyilván azért van a sráccal, mert szereti.

te pedig ha igazán szereted, azt akarod, hogy boldog legyen.

namost ha ő szereti azt, akivel együtt van, akkor ő úgy boldog, neked pedig ezt meg kell értened.

2009. nov. 19. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:

sorry az írásomért

igen azért van a sráccal mert szereti

de figyu szerinte a srác kezdi megunni

erre mit lépjek? mondogssam neki óvatosan hogy unja vagy bíztassam hogy nem?

2009. nov. 19. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Téged az ne érdekeljen, amíg együtt vannak, hogy hogy csinálják ki egymást. Ha nincs kapcsolata akkor szabad a pálya.

Mellékesen ha bele akarsz mászni, akkor ne lepődj meg, ha törik az állkapcsod. Nem mindenki toleráns ilyen téren.

És helyesírás!

Ne haragudj, de értelem tükröződik. Meg is érdemled, hogy 1. kapj, 2. ne legyen a csajjal semmi. Ember vagy, helyesen írnod is tudni kell, nem állat vagy... GOndolom...

2009. nov. 19. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
14 vagy. Menj vissza homokozni.
2009. nov. 19. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:

áách ráb@sztam:@ pasijával joba vook ésa csaj meg fenvan az MSN emen és kérdte a pasija h mikiet irkatom vele

írtam neki ha nem mondja vixxa a csajnak akk mondom az a píííp ment árulkodni:S:S ésa csaj meg nem áll velem szóba mert elárultam ostoba vook ammeg utolsó válaszoló

ANYÁD

2009. nov. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!