Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember alapvetően annyira nem tér el, de az egyik szeret bulizni járni, a másik pedig utál, akkor még később jól kijöhetnek, vagy inkább nem kéne erőltetni az ismerkedést az ilyen embereknek?
Szerintem a ti esetetekben a legkisebb probléma az, hogy ki akar bulizni, vagy ki nem.
Alapvető elvárásbeli különbség van kettőtök között, emiatt nem fog működni. A bulizást mint fentebb megírták meg lehet oldani, aki többet megy az mindig hívja a másikat, aztán a másik vagy jön, vagy nem. Ennyi.
Végül is érdemes erőltetni ilyet mert meglehet úgy oldani a dolgokat hogy mindkettőnek jó legyen, persze aki utál bulizni járni szerintem 1-2 alkalomból nem fog belehalni és nem kötelező innia meg semmi lényeg hogy legyen ott és próbálja jól érezni magát. Ha olyannal van ott akit igazán szeret akkor nem lesz gond és a társaság többi tagja is befogja majd fogandi csak mert tudom mivel jár ez én is ilyen vagyok, nem sokat jártam bulikba és amikor lett barátnőm elmentem vele meg a társaságával ahol voltak csajok, pasik velem egykorúak először nem kedveltem őket de rájöttem hogy az nem az az iszákos banda akik seggrészegre isszák magukat, egyszerűen jókedvig és amennyire túl akartam esni ettől olyan szinten merültem bele hogy már vissza sírtam persze nem ittam sokat mert nem vagyok az a nagy ivós főleg hogy én a vezetésből élek tehát nem szabad túlzásba vinnem az alkoholt hogy munkaidőre kiürüljek rendesen. Sokszor ugyanúgy eljárok bulizni amikor viszem a páromat meg 1-2 embert akkor nem iszok egy korty alkoholt sem csak is alkoholmentes dolgokat iszom tehát nem attól lesz valakiből jó party arc ha iszik ha esetleg erről lenne szó, lényeg hogy jól érezze magát.
Egyik ismerősöm is jár bulizni és ő soha nem vitt még alkohol mentes sört sem mert gyógyszert szed és nem ihat rá. Még is nagyon jó a társasága és ugyanúgy el lehet vele bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!