Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy gáz ez? Lécci írjatok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz ez? Lécci írjatok!

Figyelt kérdés

15 vagyok és nem smároltam még :S nem tudom, valahogy egyik csajjal se jött össze, nagy gáz ez így az én koromban ?? És szerintetek várjak vele egy jóig, vagy siessem el? :)

Köszi..

2009. nov. 19. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nemtudom. te érzed hogy mennyire fontos neked az első csók.. nekem valamilyen szinten az első együttlét fontosabb volt mint egy csók, de tény, hgoy az első csók is fontos valakinek. keress egy rendes lányt akibe megbizol járjatok aztán többi meg jön magától:D 17/f
2009. nov. 19. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem semmiképpen sem gáz.. :)

Ha jót akarsz ne siesd el, biztos bármelyik buliban le tudnál kapni valami könnyűvérű csajt... de sokkal jobb az amikor olyannal csinálod akit szeretsz.. és biztos eljön az az idő is... és akkor sem kell majd izgulnod, hogy mindent jól csinálsz-e, mert ha tetszetek egymásnak és kölcsönös a szeretet akkor bárhogy csinálod, mindenképpen tetszeni fog mindkettőtöknek.

17/L

2009. nov. 19. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz..A lényeg csak az,hogy olyasvalakit válassz,akit szeretsz is,de legalább kötődj hozzá.

Ha ilyen valakivel csinálod,akkor garantáltan felejthetetlen élmény lesz..-Tapasztalat :)

20/F

2009. nov. 19. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor lenne inkább gáz, ha most kb.:18 éves lennél, vagy idősebb...

Nyugi fogsz még eleget smárolni, még unni is fogod...

2009. nov. 19. 17:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nem akarom elsietni :)
2009. nov. 19. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Ja, pontosan nagyon gáz! Ásd el magad!

Amúgy nem XD

2009. nov. 19. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

dehogy!! nyugi

én is 15 vagyok, lány, és én is ugyenebben a cipőben járok. ne sietsd el, ez nem verseny. :D

2009. nov. 19. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem csak az a gáz hogy 15 vagy:S , hogy tudsz így élni? Vagy próbáld pasival.
2009. nov. 19. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Hallod ez aztán k*va hasznos volt, képzelem te milyen vagy, "szemüveges pattanásos egésznap gépelött ülök kockagyerek" .. -.-'' Ja meg én nem vagyok b*zi hogy pasival próbálom, gratulálok neked, ha te avval szoktad.
2009. nov. 20. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!