Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt veletek ilyen? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek ilyen? Mit gondoltok? Help

Figyelt kérdés
6 Éve ismerek egy lányt...de igazábol soha nem éreztem iránta semmi...és most meg már nagyon tetszik. Ilyen hogy lehet? Ja és én mondtam neki hogy tetszik nekem de ő nagyon nem válaszolt...sokat beszélünk meg nagyon jóban vagyunk,meg órákon néha egymásra nézünk "szemezünk" és szoktunk elmeni együtt városba sétálni meg ilyenek...Szerintetek tetszem neki? Csak nem meri megmondani?
2009. nov. 19. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen. Nálam is volt, hogy egyik napról a másikra megőrültem egy lányért.
2009. nov. 19. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha 6 éve ismered, akkor már a Barátjának tekint szerintem, és ugye az esetek 90% ában, a "lagjobb fiúbarátból" sose lesz szerelem.

1 próbát mindenképp megér szerintem

2009. nov. 21. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
oks kösz
2009. nov. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!