Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mire vár, talán fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mire vár, talán fél tőlem, vagy valamitől?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, aki nagyon tetszik, és sokszor chateltünk, meg irogattunk egymásnak, és mikor rá akartam térni arra, hogy tetszik-e valaki neki, meg ilyesmi, rögtön tereli a témát, pedig előtte jópár hónapig üziztünk, ismerkedtünk. Közben pedig a suliban mindig bámul, odajön köszönni, mosolyog rám, már párszor puszit is kért, csak azt nem tudom, hogy mire vár még.
2009. nov. 19. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen kérdezz rá, hogy te tetszel-e neki, ne azt hogy valaki... lehet,hogy nem biztos benne, hogy neked tetszik és nem akar leégni!
2009. nov. 19. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire ne legyen betoji valaki. Főleg hogy te hozod fel a témát és meghátrál. Bár az is lehet hogy vmi jelre vár. Küldjél neki szívecskét chat-en azt talán megérti :)

Ha nem segít akkor fél a kapcsolattol vmiért. Esetleg van barátnője...és veled csak flörtöl.(?)

2009. nov. 19. 13:35
 3/9 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok????
2009. nov. 19. 13:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Nincs barátnője,ebben biztos vagyok,mert az unokatesóm legjobb barátja.Én 14,ő 15.És most pls ne mondjátok azt,hogy túl fiatalok vagyunk...

Amugy attól is félek,hogy ha megkérdezném,hogy tetszek-e neki,azt felelné,hogy nem,akkor én égnék le,mert már egyszer jártam igy,és nem akarok megint.

2009. nov. 19. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből a jelekből itélve sztem tetszel neki, lehet hogy tényleg arra vár, hogy te lépj először...te is küldj neki jeleket, vagy ha bátor vagy, kérdezz rá, vagy egyszerűen mondd meg, hogy neked bejön. Túl sokat nem veszíthetsz, hiszen mondom szerintem bejössz neki. Sok sikert!
2009. nov. 19. 20:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mi van vele,a suliban ugyanúgy viselkedik,de nem jelentkezik,nem ir,nem jön fel msn-re.Irtam neki sms-t,arra sem irt:((((
2009. nov. 20. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma végre elértem,chateltünk,és megpróbáltam küldeni 1 szivecskét,de nem reagált.Viszont félek rákérdezni,h bejövök-e neki.
2009. nov. 21. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne félj. Írdmeg neki. Minnél hamarabb túl vagy rajta annál jobb...
2009. nov. 21. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak bátortalan!! mert ez után jönne a "nagy" lépés hogy akkor összejöttök, de ő ettől a "nagy" lépéstől fosik, hogy mivan ha elszúrja!!! segíts neki!
2009. nov. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!